ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Νικ Καλάθης για τον Βασίλη Σπανούλη στο SPORT24: "Θυμάμαι το μεγάλο σουτ που έβαλε απέναντί μου, ήταν ένα πολύ μεγάλο σουτ"

Ο Νικ Καλάθης για τον Βασίλη Σπανούλη στο SPORT24: "Θυμάμαι το μεγάλο σουτ που έβαλε απέναντί μου, ήταν ένα πολύ μεγάλο σουτ"

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την απόσυρση της φανέλας του και από τη μεγάλη του στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν άλλοτε συμπαίκτες του, όπως ο Νικ Καλάθης που μίλησε στο SPORT24 για το τιμώμενο πρόσωπο.

Ο Ολυμπιακός απέσυρε τη φανέλα του μεγάλου Βασίλη Σπανούλη και από την δική του βραδιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν έλειπαν παλιοί του συμπαίκτες όπως ο Νικ Καλάθης.

Οι δυο τους συνυπήρξαν τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Εθνική Ανδρών, ενώ μέτρησαν πολλά παιχνίδια ως αντίπαλοι σε Ελλάδα και EuroLeague.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή αναφέροντας την στιγμή που δεν θα ξεχάσει παίζοντας είτε ως συμπαίκτης του, είτε ως αντίπαλός του: "Πιθανότατα το νικητήριο τρίποντο που μου έβαλε με step back για τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Μεγάλο σουτ. Καταπληκτικός τύπος, καταπληκτική προσωπικότητα".

Σχετικά με το τι τον έκανε τόσο ξεχωριστό: "Το πόσο σκληρός ήταν, η ευφυΐα του και το πάθος του για το παιχνίδι".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ