ADIDAS NEXT GEN

Ο Νεοκλής Αβδάλας πρωταγωνιστεί στο teaser του ντοκιμαντέρ της EuroLeague για το Adidas Next Generation Tournament

Ο Νεοκλής Αβδάλας πρωταγωνιστεί στο teaser του ντοκιμαντέρ της EuroLeague για το Adidas Next Generation Tournament
PRINTSCREEN

Η EuroLeague παρουσίασε ένα teaser για το ντοκιμαντέρ της για το Adidas Next Generation Tournament, με τον Νεοκλή Αβδάλα να πρωταγωνιστεί και να μιλάει για αυτά που κέρδισε από την συμμετοχή του σε αυτό.

Ο Νεοκλής Αβδάλας συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια με τον Παναθηναϊκό AKTOR στα Adidas Next Generation Tournament και είναι ο πρωταγωνιστής στο teaser της EuroLeague για το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε για την περσινή διοργάνωση.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ - που αγωνίζεται ως δανεικός την φετινή σεζόν στην Καρδίτσα - εμφανίζεται να μιλάει στην κάμερα και να περιγράφει τις εμπειρίες του και όσα κέρδισε από την συμμετοχή του στο τουρνουά.

"Είμαστε 3-4 χρόνια μαζί στην ομάδα. Έχουμε χτίσει την χημεία μας και την δείχνουμε στο παρκέ. Αυτό είναι σημαντικό γιατί το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που δεν αφορά έναν-δύο παίκτες, αλλά όλη την ομάδα" εμφανίζεται να λέει στην αρχή ο Αβδάλας, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Είμαι ακόμα νέος. Είμαι 17 χρονών. Κάποιες φορές ίσως δείξεις τα συναισθήματά σου στο παρκέ. Δεν γίνεται να το κάνεις όμως αυτό. Είναι κάτι στο οποίο θέλω να βελτιωθώ".

Κλείνοντας, ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ μιλάει ξανά στην κάμερα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο τουρνουά και αναφέρει ότι "νομίζω ότι δεν έπαιξα στο απόλυτο των δυνατοτήτων μου, αλλά ήταν ωραίο που έπαιξα κόντρα σε κορυφαία prospect ανά τον κόσμο. Νομίζω ότι βελτιώθηκα πολύ. Αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν καλύτερο. Ήταν το τελευταίο μου τουρνουά με την ομάδα μου και το απόλαυσα".

Δείτε το VIDEO με τον Νεοκλή Αβδάλα:

TAGS ADIDAS NEXT GEN EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ