EUROLEAGUE

Ο Νέναντ Κρστιτς αποκάλυψε πως δεν μίλαγε με τον Μίλος Τεόντοσιτς για ένα χρόνο

Ο Νέναντ Κρστιτς αποκάλυψε πως δεν μίλαγε με τον Μίλος Τεόντοσιτς για ένα χρόνο
EUROKINISSI

Μία άγνωστη ιστορία για τη σχέση του με τον τότε συμπαίκτη του, Μίλος Τεόντοσιτς αποκάλυψε ο κουμπάρος του, Νέναντ Κρστιτς στο νέο ντοκιμαντέρ της EuroLeague, αναφέροντας πως δεν μίλαγαν για ένα χρόνο.

Η EuroLeague κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ για τους Σέρβους MVP (Γιόκιτς, Τεόντοσιτς, Μίτσιτς) και ο κουμπάρος του Μίλος Τεόντοσιτς, Νέναντ Κρστιτς αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τους δυο τους.

Ο Κρστιτς μίλησε για τον κουμπάρο του, πλέον, Μίλος Τεόντοσιτς και ανέφερε πως για περίπου ένα χρόνο, όταν ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας και έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο, δεν μίλαγαν έπειτα από τσακωμό στην προετοιμασία της ομάδας.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Κρστιτς αυτό διήρκησε για ένα χρόνο, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς συνέχισε να του πασάρει τη μπάλα στα παιχνίδια, θέλοντας να δείξει έτσι τον επαγγελματισμό του έμπειρου Σέρβου γκαρντ.

"Τσακωθήκαμε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και δεν μιλάγαμε για ένα χρόνο. Μπορείς να φανταστείς συμπαίκτες να μην μιλάνε καθόλου ενώ είναι στο ίδιο δωμάτιο. Ακόμα και όταν ήμασταν τσακωμένοι όμως πάντα μου πάσαρε τη μπάλα. Μετά συνεχίσαμε να μιλάμε και δεν το έφερε μπροστά (τον τσακωμό)".

Οι δυο τους συνυπήρξαν τόσο στην Εθνική ομάδα της Σερβίας, όσο και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από το 2011 μέχρι το 2014 και έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές και των δύο ομάδων.

Δείτε το απόσπασμα από το 53:08

TAGS EUROLEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ