EUROLEAGUE

Land of MVPs: Το νέο ντοκιμαντέρ της EuroLeague για τους Μίτσιτς, Γιόκιτς και Τεόντοσιτς είναι στον αέρα

Ο Βασίλιε Μίτσιτς με το τρόπαιο της EuroLeague και το βραβείο του MVP
Ο Βασίλιε Μίτσιτς με το τρόπαιο της EuroLeague και το βραβείο του MVP PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Ένα ντοκιμαντέρ για τους Σέρβους MVP, Νίκολα Γιόκιτς, Βασίλιε Μίτσιτς και Μίλος Τεόντοσιτς δημοσίευσε η EuroLeague θέλοντας να εστιάσει στην ατομική προσπάθεια και τον δρόμο προς την κορυφή.

Η EuroLeague κυκλοφόρησε το νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο "Land of MVPs" το οποίο εστιάζει στους τρεις Σέρβους MVP, τον Νίκολα Γιοκιτς που κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου στο ΝΒΑ (για δεύτερη σερί σεζόν), του Μίλος Τεόντοσιτς που έκανε την διαφορά στην Βίρτους Μπολόνια και το EuroCup και του Βασίλιε Μίτσιτς που ήταν ο πολυτιμότερος της περσινής σεζόν στην EuroLeague με τα χρώματα της Εφές.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην ατομική προσπάθεια των παιχτών και τον δρόμο προς την κορυφή. Τις ατελείωτες προπονήσεις αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησαν στην διαδρομή μέχρι να κάνουν τη διαφορά στα καλύτερα πρωταθλήματα.

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια μία ώρα και δείχνει όλα όσα υπάρχουν πίσω από την παρουσία των παικτών στο παρκέ με τις εμφανίσεις των ομάδων τους, παράλληλα με το πως τους βλέπουν τα κοντινά τους άτομα.

Δείτε το νέο ντοκιμαντέρ της EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ