ΕΥΡΩΠΗ

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δέχθηκε επίθεση υπό την απειλή ψαλιδιού σε παιδότοπο στο Βελιγράδι

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δέχθηκε επίθεση υπό την απειλή ψαλιδιού σε παιδότοπο στο Βελιγράδι
FIBA.BASKETBALL

Θύμα λεκτικής βίας υπό την απειλή ψαλιδιού έπεσε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα σε παιδότοπο εμπορικού κέντρου στο Βελιγράδι από έναν άνδρα -σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα- πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έπεσε θύμα απειλών με ψαλίδι σε παιδότοπο του εμπορικού κέντρου "Galerija".

Άνδρας επιτέθηκε λεκτικά στον πρώην πρωταθλητή του NBA απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του επανειλημμένα με υβριστικές φράσεις σε έντονο ύφος, με τον Μπιέλιτσα να μένει ψύχραιμος στο τραπέζι που καθόταν.

Ο μπασκετμπολίστας κατευθύνθηκε προς το μπαρ του παιδότοπου. Ο θύτης φέρεται να τον ακολούθησε και να τον απείλησε εκ νέου, αυτή τη φορά κρατώντας ψαλίδι. Το συμβάν έλαβε τέλος, όταν η αστυνομία βρέθηκε έξω από το σημείο συλλαμβάνοντας τον παραβατικό άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα αποτελεί πρώην ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μπιέλιτσα υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους μερικές εβδομάδες αργότερα.

Αναδείχθηκε MVP της EuroLeague το 2015 με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ τη σεζόν 2021-22 κατέκτησε το NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Αγωνίστηκε, επίσης, με τις φανέλες των Μπασκόνια, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Σακραμέντο Κίνγκς και Μαιάμι Χιτ.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ