EUROLEAGUE

Ο Νάιτζελ Χέιζ έφυγε στα αποδυτήρια και άφησε άναυδο τον Δημήτρη Ιτούδη στο 19' του Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

Ο Νάιτζελ Χέιζ έφυγε στα αποδυτήρια και άφησε άναυδο τον Δημήτρη Ιτούδη στο 19' του Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

Σκασμένος από την αστοχία του, ο Νάιτζελ Χέιζ έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο στο Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τον παρακολουθεί αποσβολωμένος.

Για πολλούς αθλητές η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά. Ένας από αυτούς που δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό είναι ο Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος μετά από τρεις αγωνιστικές στη EuroLeague έχει 3/21 τρίποντα (14.3%) και μόλις έξι πόντους ανά 30:27. Ο Αμερικανός δεν είναι ο εαυτός του κι αυτό αποδείχθηκε και στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό, όταν 1:21 πριν από το ημίχρονο έγινε αλλαγή και αποχώρησε από το παρκέ όχι για τον πάγκο, αλλά για τα αποδυτήρια της Ulker Sports Arena!

Ο Χέιζ δεν έδωσε το χέρι του στον Δημήτρη Ιτούδη, που προσπάθησε να τον ακολουθήσει προφανώς για να του πει κάτι ή να τον εμψυχώσει, αλλά τον είδε να διασχίζει τον πάγκο και να φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Έλληνας προπονητής σάστισε και έδειξε τον προβληματισμό του με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του, ωστόσο κράτησε τον Αμερικανό στην πεντάδα της Φενέρμπαχτσε στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Στο φινάλε ο έμπειρος φόργουορντ είχε επτά πόντους (1/1 δίποντο, 1/7 τρίποντο, 3/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 27:17.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ