NBA

Ο Μπούκερ των Σανς στο πρωτόκολλο κορονοϊού, χάνει το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς Ⓒ 2021 ROSS D. FRANKLIN/ASSOCIATED PRESS

Οι Σανς ανακοίνωσαν ότι ο Ντέβιν Μπούκερ μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού και θα απουσιάσει από το ξεκίνημα του τρέινινγκ καμπ της ομάδας, χωρίς να ξεκαθαριστεί αν νόσησε ή είχε επαφή με κρούσμα.

Χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Σανς για την σεζόν 2021/22, αφού ο σταρ της ομάδας τοποθετήθηκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού.

Οι Σανς γνωστοποίησαν ότι ο All Star γκαρντ δεν θα λάβει μέρος ούτε στην Media Day της ομάδας, χωρίς να ξεκαθαρίσουν ωστόσο αν ο Μπούκερ νόσησε ή απλώς είχε επαφή με κρούσμα, παρά αρκέστηκαν να αναφέρουν ότι θα υπάρξει νέα ενημέρωση όταν ενσωματωθεί στην ομάδα. Λίγο αργότερα ωστόσο ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έχει κορονοϊό, προσθέτοντας ότι έχει χάσει την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης, αλλά θα επιστρέψει σύντομα.

Την περασμένη σεζόν ο Μπούκερ είχε 25.6 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο και 27.3 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο σε 40 λεπτά συμμετοχής στα playoffs, οδηγώντας το Φοίνιξ μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, όπου ηττήθηκε από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ