ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Ο Μπογκντάνοβιτς κέρδισε τον Γιόκιτς στην κούρσα για τον καλύτερο Σέρβο μπασκετμπολίστα του 2023

Ο Μπογκντάνοβιτς κέρδισε τον Γιόκιτς στην κούρσα για τον καλύτερο Σέρβο μπασκετμπολίστα του 2023
FIBA.BASKETBALL

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος Σέρβος μπασκετμπολίστας για το 2023, αφήνοντας δεύτερο στην κούρσα τον Νίκολα Γιόκιτς.

Καλύτερος Σέρβος μπασκετμπολίστας για το 2023 αναδείχθηκε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αφήνοντας δεύτερο στην κούρσα τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NBA την περασμένη σεζόν, ωστόσο, η απουσία του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Σερβίας στο MundoBasket 2023, φαίνεται πως του στοίχισε το εν λόγω βραβείο.

Ο ταλαντούχος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς συγκέντρωσε 27 ψήφους από τους 40 τοπικούς εκπροσώπους του Τύπου που συμμετείχαν στη διαδικασία, ο Γιόκιτς ακολούθησε με δέκα, δύο πήρε ο Αλέκσα Αβράμοβιτς και μία ο άτυχος Μπόρισα Σίμανιτς, που έχασε το νεφρό του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπειτα από μία αγκωνιά.

Να θυμίσουμε πως ο Μπογκντάνοβιτς μέτρησε 19.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ στο MundoBasket 2023, αποτελώντας τον ηγέτη της Σερβίας σε αυτό το ταξίδι μέχρι την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ