ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Ο "Μπο Κρουζ" Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποκλειστικά στο SPORT24: "Πέρασα δύσκολα, λίγοι άνθρωποι είναι ικανοί να δουλέψουν στο σκοτάδι"

Ο "Μπο Κρουζ" Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποκλειστικά στο SPORT24: "Πέρασα δύσκολα, λίγοι άνθρωποι είναι ικανοί να δουλέψουν στο σκοτάδι"
24MEDIA CREATIVE TEAM

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και δήλωσε δικαιωμένος για το γεγονός πως δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει σκληρά, ακόμη κι όταν οι μέρες δεν ήταν καλές γι αυτόν.

Η τελευταία διετία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως γιατί είδε τον ρόλο του να αλλάζει αρκετά (προς το χειρότερο) στο ΝΒΑ. Μέσα σε αυτή τη διετία άλλωστε άλλαξε πέντε ομάδες (!), περνώντας από τη Μινεσότα, το Τορόντο, τη Βοστώνη, το Σαν Αντόνιο και -εσχάτως- τη Γιούτα.

Στη Mercedes-Benz Arena ένιωσε όμως, σαν να εξιλεώθηκε κάπως. Όχι σε απόλυτο βαθμό, αλλά με την κατάκτηση του τίτλου στο EuroBasket 2022 βρήκε την αφορμή για να χαμογελάσει και να πάρει δύναμη εν όψει της συνέχειας στο ΝΒΑ. Το παραδέχθηκε εμμέσως άλλωστε στο SPORT24, στο οποίο μίλησε μερικά λεπτά μετά από την απονομή του χρυσού μεταλλίου. Με μια μπάλα μέσα από τη φανέλα του, αλλά και συναισθηματικά φορτισμένος.

Γι αυτό, για να "σπάσει ο πάγος" τον ρωτήσαμε αν μιλάμε με τον Μπο Κρουζ (σ.σ.: τον ήρωα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ) ή τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. "Χουάντσο Ερνανγκόμεθ" απάντησε.

- Η σκληρή δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια απέδωσε καρπούς για σένα, απόψε ήσουν στη ζώνη του λυκόφωτος. Πώς είναι όταν είσαι στο παρκέ;

"Πρέπει να είσαι έτοιμος γι αυτές τις στιγμές. Η σκληρή δουλειά. Να είσαι προετοιμασμένος. Για μένα δεν είναι έκπληξη. Πίστευα στον εαυτό μου. Έκανα σκληρή δουλειά κάθε μέρα. Δεν είναι κάτι μαγικό. Πρέπει να ξυπνάς και να δουλεύεις, ακόμη και τις δύσκολες ημέρες. Ειδικά στις δύσκολες μέρες. Πέρασα πολύ δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά ναι, έμεινα συγκεντρωμένος. Συνέχισα να ξυπνάω με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήμουν 14 - 15 ετών. Προσπάθησα να τα καταφέρω. Αυτό είναι το κλειδί. Να σηκώνεσαι και να δουλεύεις".

- Έχεις συνειδητοποιήσει ότι τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα;

"Σίγουρα! Αλλά πρέπει να δουλεύεις στη σωστή κατεύθυνση, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις γύρω σου καλούς ανθρώπους. Ποτέ μη σταματάς να δουλεύεις. Ακόμη κι όταν δεν είναι καλές οι μέρες ή τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς τα εσένα. Λίγοι άνθρωποι είναι ικανοί να δουλέψουν στο σκοτάδι. Αυτή η ζωή έχει να κάνει με τα "πάνω" και τα "κάτω". Πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις στα "κάτω". Να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο στιγμές σαν αυτή. Όλα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία".

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ