NBA

Ο Μπεν Σίμονς ανακοίνωσε στους Σίξερς ότι δεν είναι έτοιμος πνευματικά για να αγωνιστεί

Ο Μπεν Σίμονς στην προπόνηση των Φιλαντέλφια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς στην προπόνηση των Φιλαντέλφια Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 RINGO H.W. CHIU / AP IMAGES

Ανέτοιμος πνευματικά δήλωσε στους ανθρώπους των Σίξερς ο Μπεν Σίμονς, με αποτέλεσμα ο Ντοκ Ρίβερς να μην τον υπολογίζει, οριστικά πλέον, για το πρώτο κομμάτι της κανονικής περιόδου.

Όταν ο Ντάριλ Μόρι δήλωσε την Πέμπτη (21/10) ότι "το σίριαλ Σίξερς - Σίμονς μπορεί να διαρκέσει τέσσερα χρόνια", όσο θα διαρκέσει το συμβόλαιο του Αυστραλού με την ομάδα της Φιλαντέλφια, ήταν μεν υπερβολικός, έδειξε ωστόσο την πραγματικότητα που είναι περίπλοκη. Ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στη σχέση των δύο πλευρών, το σίγουρο όμως είναι ότι ο Σίμονς δεν πρόκειται να παίξει το αμέσως επόμενο διάστημα μετά από αυτό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής (22/10).

Ο νεαρός περιφερειακός πήγε στην προπόνηση και ζήτησε από την ομάδα να συγκεντρωθεί. Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic παραδέχθηκε ότι αντιλαμβάνεται την ανάγκη όλων να αναλάβει τις ευθύνες του, πριν τους εξηγήσει ότι δεν αισθάνεται έτοιμος πνευματικά για να βοηθήσει τον οργανισμό, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Σίμονς δεν θέλει και δεν πρόκειται να παίξει με τους Σίξερς από τη στιγμή που επικαλείται πνευματικό πρόβλημα, μία ημέρα μετά από την γκρίνια του στους γιατρούς για ενοχλήσεις στη μέση. Ο Ντοκ Ρίβερς θα πορευθεί με τους Σεθ Κάρι, Σέικ Μίλτον, Ταϊρίς Μάξι, ελπίζοντας ότι οι παράγοντες της ομάδας θα ανταλλάξουν το συντομότερο δυνατό τον Σίμονς για να μη χαθεί κι άλλος χρόνος στη σεζόν 2021/22. Στη Φιλαντέλφια ονειρεύονται τελικούς τουλάχιστον περιφέρειας, σίγουρα όμως η συνοχή της ομάδας έχει διαλυθεί και η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί μέχρι να υπάρξει λύση σε αυτή τη σαπουνόπερα.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ