NBA

Παρωδία στη Φιλαντέλφια, ο Σίμονς πήγε στην προπόνηση των Σίξερς για να πει ότι πονάει και να αποχωρήσει

Παρωδία στη Φιλαντέλφια, ο Σίμονς πήγε στην προπόνηση των Σίξερς για να πει ότι πονάει και να αποχωρήσει
2021 AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Απίθανα πράγματα στη Φιλαντέλφια, με τους Σίξερς να μην έχουν ιδέα για το πως να διαχειριστούν πλέον τον Μπεν Σίμονς ο οποίος έχει αποφασίσει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη μέχρι εκείνοι να τον ανταλλάξουν.

Σαπουνόπερα δίχως τέλος στη Φιλαντέλφια, με τον Μπεν Σίμονς να... ψήνει το ψάρι στα χείλη των Σίξερς να βρίσκονται πια σε πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς ο Αυστραλός σταρ δεν δείχνει διάθεση να συμβιβαστεί.

Ο Σίμονς πήγε στην προπόνηση, είπε στους γιατρούς ότι πονούσε στη μέση, έκανε θεραπεία για μερικά λεπτά και όταν εκείνοι του ζήτησαν να γυμναστεί με τους συμπαίκτες του, ντύθηκε και αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του οργανισμού.

Ο Ντοκ Ρίβερς ήλπιζε ότι ο Σίμονς θα έκανε μια προσπάθεια για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Μπρούκλιν Νετς, πλέον όμως δεν τον υπολογίζει για το επόμενο διάστημα και ουδείς γνωρίζει αν θα τον ξαναδούμε με την φανέλα των Σίξερς.

Στη σεζόν 2021/22 ο Αυστραλός είχε 14.3 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά 32.4 λεπτά σε 58 αγώνες της κανονικής περιόδου, πριν κατεβάσει τους διακόπτες στα playoffs και βρεθεί στο στόχαστρο του προπονητή του που είχε δηλώσει ότι δεν ξέρει αν οι Σίξερς έχουν τα φόντα να γίνουν contending team με εκείνον στον άσο.

Θυμίζουμε πως οι συμπαίκτες του Σίμονς έχουν μιλήσει ανοιχτά εναντίον του, κυρίως ο Τζοέλ Εμπίντ, με αποτέλεσμα να μοιάζει απίθανη πλέον η επιστροφή του στην ομάδα. Όσο για το μέλλον; Ουδείς μπορεί να εκτιμήσει τι θα συμβεί, αν και η λογική λέει πως οι Σίξερς θα τον ανταλλάξουν για κάτι πολύ μικρότερο από αυτό που ήλπιζαν ότι θα βρουν.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ