NBA

Ο Μπεν Σίμονς άδειασε το σπίτι του στη Φιλαντέλφια και έστειλε οριστικό μήνυμα στους Σίξερς

Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 MATT SLOCUM / ASSOCIATED PRESS

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Μπεν Σίμονς άδειασε το σπίτι του στη Φιλαντέλφια και περιμένει από τους Σίξερς να τον δώσουν με ανταλλαγή για να γυρίσουν και οι δύο σελίδα στη ζωή τους.

Κάποιοι είπαν πως μπλόφαρε, κάποιοι πίστευαν ότι οι αντιστάσεις του θα καμφθούν αργά ή γρήγορα, ωστόσο ο Μπεν Σίμονς δεν κάνει πλάκα. Είπε ότι δεν θέλει να γυρίσει στους Σίξερς και το εννοεί, καθώς σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic έχει ήδη αδειάσει το σπίτι του, το οποίο τις επόμενες ημέρες θα διαθέσει προς πώληση.

Ο 25χρονος μπασκετμπολίστας αγόρασε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Λος Άντζελες, έχει πακετάρει και είναι πανέτοιμος για να μετακομίσει, όχι αναγκαστικά στην Καλιφόρνια, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα τον αποκτήσει μέσω ανταλλαγής. Οι παράγοντες των Σίξερς βρίσκονται σε επαφή με εκείνους των Μπλέιζερς, ζητούν εκτός από τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και τρία draft picks πρώτων γύρων, την ώρα που και οι Ιντιάνα Πέισερς ενδιαφέρονται για τον Αυστραλό προσφέροντας, σύμφωνα με πληροφορίες, τους γκαρντ Μάλκολμ Μπρόγκντον - Κάρις ΛεΒέρτ.

Ο Σίμονς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 δίχως options (δικές του ή της ομάδας που θα τον έχει στο ρόστερ της), ενώ σε τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ έχει 15.9 πόντους (56.4% στο δίποντο, 59.7% στις βολές), 8.1 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά 33.9 λεπτά σε 275 αγώνες.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ