ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπαρτζώκας ευχήθηκε περαστικά στους Ντάνστον, Σβεντ, Σίνγκλετον: "Μεγάλο χτύπημα για εμένα να ακούω αυτές τις ειδήσεις"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις | 14 Οκτωβρίου 2022
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις | 14 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχήθηκε περαστικά στους τρεις πρώην παίκτες του, Μπράιαν Ντάνστον Αλέξι Σβεντ και Κρις Σίνγκλετον, που πέρασαν περιπέτεια με την υγεία τους τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας ότι δέχθηκε ένα χτύπημα ακούγοντας την μία είδηση να διαδέχεται την άλλη.

Η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ίσιωμα της γραβάτας έγινε viral ενόψει του Game 4 με την Φενέρμπαχτσε (5/5, 20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Στο φινάλε των δηλώσεών του όμως ο έμπειρος τεχνικός δεν ξέχασε τρεις πρώην παίκτες του, που είχαν περιπέτειες με την υγεία τους τις τελευταίες ημέρες, διαφορετικού είδους ο καθένας.

Ο λόγος για τον Μπράιαν Ντάνστον - που ενεπλάκη σε τρομακτικό τροχαίο και τον είχε παίκτη στον Ολυμπιακό - τον Αλέξι Σβεντ - που δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς και τον είχε παίκτη στην Χίμκι - και τον Κρις Σίνγκλετον - που διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής έπειτα από πόνους που αισθάνθηκε στο στήθος και τον είχε παίκτη στην Λοκομοτίβ Κουμπάν - με τον κόουτς Μπαρτζώκα να μην κρύβει την ανησυχία του.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς Μπαρτζώκας δήλωσε:

"Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχηθώ περαστικά σε τρεις πρώην παίκτες μου. Τον Ντάνστον, τον Σίνγκλετον και τον Σβεντ. Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμένα να ακούω την μία είδηση μετά την άλλη και για τους τρεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ