ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μπαρτζώκας "έδειξε" τους δύο παίκτες που θα μπουν στην Εθνική μετά από τον Λούντζη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τρεις παίκτες θα κάνει προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που εξήγησε ότι μετά από τον Μιχάλη Λούντζη, ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα δύο παίκτες στην Εθνική Ελλάδας.

Λίγα λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα Ολυμπιακός - Παρτίζαν για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τη δωδεκάδα για το ματς της Ελλάδας με τη Λετονία. Σε αυτή βρισκόταν το όνομα του Μιχάλη Λούντζη, λίγη ώρα μετά όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για ακόμα δύο παίκτες των ερυθρόλευκων που θα ενσωματωθούν στη διαδικασία για το δεύτερο σκέλος του παραθύρου, για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο (14/11) στον οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να κλειδώσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Εκεί θα βρίσκονται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Μιχάλης Λούντζης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με την αποστολή της Εθνικής, αλλά δεν θα γυρίσουν μαζί της. Όπως δήλωσε ο Μπαρτζώκας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε οι συγκεκριμένοι αθλητές να πάρουν πτήση από το Μονς προς το Μόναχο, ώστε να συναντήσουν εκεί τους ερυθρόλευκους για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague με τη Μπάγερν (17/11 στις 21:30). Στη διαδικασία δεν θα πάρει μέρος, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Κώστας Σλούκας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ