NBA

Ο Μπάιντεν αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο: "Έβαλες 50 πόντους στο Game 6, πενήντα"

Ο Τζο Μπάιντεν παραλαμβάνει τη φανέλα που του δώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς
Ο Τζο Μπάιντεν παραλαμβάνει τη φανέλα που του δώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς PHOTO CREDITS: © 2021 SUSAN WALSH / AP IMAGES

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς κατά την επίσκεψή τους στο Λευκό Οίκο.

Το βράδυ της Δευτέρας (08/11) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης του Προέδρου των ΗΠΑ με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, η οποία έγινε για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια -στη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ οι ομάδες αρνούνταν να δώσουν το "παρών".

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσιάστηκε πολύ ευδιάθετος, έκανε πολλές φορές πλάκα και αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για όσα έχει καταφέρει. Στη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του δεν παρέλειψε μάλιστα να χαρακτηρίσει αυτόν και την οικογένειά του ως κάτι μοναδικό, τονίζοντας πως η οικογένειά του έχει κερδίσει σε διαγωνισμό γονιδίων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζο Μπάιντεν:

"Είναι τιμή να φιλοξενούμε τους Πρωταθλητές του 2020/21 του ΝΒΑ, τους Μιλγουόκι Μπακς. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου, τους παίκτες, το επιτελείο, τους φιλάθλους. Στους Τελικούς ήσασταν κάτω με δύο ήττες, αλλά δεν σταματήσατε να πιστεύετε και να παλεύετε.

Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα! Το χειρότερο είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μιλγουόκι Μπακς (γελάει). Τώρα ξεκινάς! Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είναι παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο.

Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων".

Είναι μεγάλη τιμή που υποδέχομαι τους Μιλγουόκι Μπακς σήμερα στον Λευκό Οίκο. Συγχαρητήρια σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν. Καλή τύχη. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είστε σήμερα εδώ".

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ