GAME NIGHT

Ο Μόουζες Ράιτ στην Game Night: "Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους, ο Λαρεντζάκης με βοηθάει κάθε μέρα"

Ο Μόουζες Ράιτ στην Game Night: "Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω τίτλους, ο Λαρεντζάκης με βοηθάει κάθε μέρα"
PRINT SCREEN

Ο Μόουζες Ράιτ εμφανίστηκε χαμογελαστός στην κάμερα του SPORT24 και μίλησε στην GAME NIGHT αναφορικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ από τον Ολυμπιακό, στην πολύτιμη συνεισφορά του στον τελικό, στο τηλεφώνημα της μητέρας του και στην βοήθεια που λαμβάνει κάθε μέρα από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στον θριάμβο επί του Παναθηναικού AKTOR στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με τον Αμερικανό ψηλό των ερυθρόλευκων να έχει καθοριστική συμβολή στην μεγάλη νίκη και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ράιτ μίλησε αποκλείστικα στη GAME NIGHT και στη Βασιλική Καραμούζα μετά την απονομή του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε τόσο στη ζωή του στην Ελλάδα, όσο και στο τηλεφώνημα της μητέρας του μετά το ματς:

Για το ότι βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα και ήδη κατέκτησε έναν τίτλο: "Είναι ένα απίθανο συναίσθημα, για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό, για να κερδίσω τίτλους, το συζητάγαμε και με τον Σακ (σ.σ. Μακίσικ)".

Για το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με έναν σπουδαίο αντίπαλο που είχε με μεγάλους παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή. Καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ σημαντική νίκη"

Για το αν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τελικό, όπως ο Μουσταφά Φαλ που αναδείχθηκε MVP: "Δεν ξέρω (σ.σ γέλια), όλοι δούλεψαν για αυτή τη νίκη, ο Μουσταφά ήταν εξαιρετικός, αλλά όλοι συνέβαλαν για κατάκτηση και τη σπουδαία νίκη"

Για τον πρώτο καιρό στην Ελλάδα και τη ζωή σε μια καινούργια πόλη: "Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να βρίσκομαι εδώ, αρχίζω να προσαρμόζομαι στη ζωή εδώ. Σε μια καινούργια χώρα για εμέν, σε μια καινούργια πόλη. Είναι υπέροχο που βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο"

Για το τηλεφώνημα με τη μητέρα του: "Με κάλεσε εκείνη, ήθελε να μάθει τι συνέβη στον τελικό. Είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα, οπότε με τη λήξη του τελικού, το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να την πάρω τηλέφωνο. Είναι ενθουσιασμένη με ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου"

Για την συνύπαρξή του και τη βοήθεια από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη: "Ο Λαρεντζάκης με έχει από κοντά (σ.σ. γέλια) με βοηθάει σε ό,τι έχω να κάνω κάθε μέρα της εβδομάδας, σχετικά με το φαγήτο, με το μπάσκετ, με όλα"

TAGS GAME NIGHT ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ