FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Μίροτιτς βγήκε μπροστά και ζήτησε συγγνώμη: "Δεν ήμουν εκεί για την ομάδα"

Ο Νίκολα Μίροτιτς στον ημιτελικό του Final Four με τη Ρεάλ
Ο Νίκολα Μίροτιτς στον ημιτελικό του Final Four με τη Ρεάλ INTIME

Η απολογία του Νίκολα Μίροτιτς μετά τη χειρότερη βραδιά της πορείας του στο μπάσκετ και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final Four.

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες, ούτε έψαξε για άλλοθι για το 76-63 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four. Με τον εαυτό του τα είχε ο έμπειρος φόργουορντ και δεν απέφυγε την αυτοκριτική για όσα δεν έκανε κόντρα στη βασίλισσα.

Euroleague Final 4 με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

"Απογοητεύσαμε ανθρώπους, εγώ απογοήτευσα ανθρώπους. Ζητάω συγγνώμη. Είναι η πιο σκληρή μέρα της καριέρας μου. Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες όπως αυτή και οι ήττες είναι πλέον πολλές.

Για άλλη μια σεζόν στην οποία θεωρείς ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν και θα έπρεπε να λειτουργήσουν στο τέλος δεν συμβαίνει. Αυτό είναι που με πονά περισσότερο. Νιώθω ότι δεν ήμουν εκεί για την ομάδα, ότι δεν την έχω βοηθήσει και πρέπει ν' αναλύσω τον λόγο", δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL 4 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ