FINAL FOUR 2023

Final Four 2023, Μπαρτσελόνα: Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας του με τα μπλαουγκράνα

EUROLEAGUE / FINAL 4 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / FINAL 4 / / - ( / EUROKINISSI) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο ημιτελικός του Final Four του Κάουνας καταγράφεται πλέον ως το χειρότερο παιχνίδι του Νίκολα Μίροτιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε ξανά σε Final Four, για τρίτη σερί σεζόν. Κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στην απογοητευτική βραδιά του Νίκολα Μίροτιτς στο Κάουνας, δεδομένου πως το πιο "βαρύ συμβόλαιο" της ισπανικής ομάδας ήταν απογοητευτικό, σε επίπεδο απόδοσης, αποτελεσματικότητας και αριθμών.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Η στατιστική μιλάει από μόνη της: 3 πόντοι με 1/3 δίποντα, 0/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 1 μπλοκ σε 28'18'' συμμετοχής.

Κάπως έτσι, ο "Μίρο" είχε -2 στο σύστημα αξιολόγησης, τη χειρότερη επίδοση της καριέρας του, από την στιγμή που φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Για να βρούμε κάτι ακόμη χειρότερο στην EuroLeague, θα πρέπει να πάμε πάρα πολύ πίσω, στο Final Four του 2011 (στη Βαρκελώνη), όταν είχε -4 στο σύστημα αξιολόγησης, με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΚΑΟΥΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ