ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα μεταγραφές: Ο μικρότερος Καλαϊτζάκης στους νεοφώτιστους

Καρδίτσα μεταγραφές: Ο μικρότερος Καλαϊτζάκης στους νεοφώτιστους

Την υπογραφή συμβολαίου με τον δίμετρο Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη, 19χρονο αδερφό των δίδυμων Γιώργου και Παναγιώτη, ανακοίνωσε η νεοφώτιστη Καρδίτσα.

Η οικογένεια Καλαϊτζάκη θα έχει τρίτο εκπρόσωπο σε ομάδα της Basket League, καθώς το πρωί της Τρίτης (16/8) η Καρδίτσα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου γκαρντ Αλέξανδρου.

Ο δίμετρος γκαρντ είναι αδερφός των Γιώργου και Παναγιώτη που ανήκουν στον Παναθηναϊκό, τους οποίους θα αντιμετωπίσει κι ενδεχομένως τούς μαρκάρει στα μεταξύ τους παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν.

Όπως ενημέρωσε η νεοφώτιστη θεσσαλική ομάδα "ο Αλέξανδρος ξεκίνησε το μπάσκετ στο παιδικό τμήμα του Άρη Θεσσαλονίκης, στον οποίο αγωνίστηκε έως το 2021 με την εφηβική ομάδα. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με τη φανέλα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου, συμπαίκτης μάλιστα του πρώην παίκτη του ΑΣΚ, Σπύρου Μαγκουνή με την ομάδα του να τερματίζει στην 3η θέση της τελικής κατάταξης στον 2 ο όμιλο. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 17 ο Adidas Next Generation Tournament στη Βιτόρια της Ισπανίας".

TAGS ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ