ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Ο Μιχάλης Λούντζης στο SPORT24: "Να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα"

Ο Μιχάλης Λούντζης στο SPORT24: "Να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα"

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 μετά από την νίκη επί της Εσθονίας και την 5η στον όμιλο, εστίασε στα νοκ άουτ ματς για τη φάση των "16" αλλά και την υπερπροσπάθεια όλων των παικτών στην Εθνική.

Στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής για την φάση των "16", αυτό με την Τσεχία στάθηκε ο Μιχάλης Λούντζης μετά από την νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Εσθονία και την πέμπτη συνολικά στον όμιλο.

Παράλληλα ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στην υπερπροσπάθεια όλων των παικτών που ανεξάρτητα από τον αντίπαλο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τέλος αναφέρθηκε και στον μικροτραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον οποίο δεν γνώριζε κάτι, λέγοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan που εδώ και 10 χρόνια κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και φυσικά και σε αυτό το EuroBasket.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη:

"Από και πέρα τα ματς είναι νοκ άουτ και αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο και καμία ομάδα. Πρέπει να μπαίνουμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι με πρώτο αυτό της Κυριακής και να τα δίνουμε όλα".

Για την εξέλιξη της Εθνικής παιχνίδι με το παιχνίδι: "Βελτιωνόμαστε. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι και νομίζω πως αυτό φαίνεται από τέτοιου είδους παιχνίδια. Εμείς μπαίνουμε το ίδιο σε όλα τα ματς ακόμα και αν είναι χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες. Είδαμε τον Γιάννη να μπαίνει τόσο δυνατά, όλα τα παιδιά κάνανε 'παπάδες', ο Παπανικολάου, ο Σλούκας, ο Καλάθης όλοι. Αυτό είναι μεγάλο προσόν, το κρατάμε και συνεχίζουμε".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Τι έπαθε; Δεν ξέρουμε κάτι ακόμα δεν νομίζω πάντως πως είναι κάτι σοβαρό. Θα δούμε, δεν ξέρω τίποτα".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ