ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ο Μεσίνα παραδέχθηκε το ενδιαφέρον της Αρμάνι για τον Κέντρικ Ναν

Ο Έτορε Μεσίνα
Ο Έτορε Μεσίνα OLIMPIA MILANO

Ο Ετόρε Μεσίνα παραδέχθηκε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον ιταλικό σύλλογο για τον Κέντρικ Ναν, ενώ τόνισε πως πάντα εξετάζουν την αγορά για πιθανή ενίσχυση του ρόστερ.

Για το ενδεχόμενο η Αρμάνι Μιλάνο να κινηθεί για κάποια προσθήκη μετά το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει στην EuroLeague, ρωτήθηκε ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο ιταλικός σύλλογος παρακολουθούσε την υπόθεση του Κέντρικ Ναν, αλλά εκείνος επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

"Ο Πάνγκος έμεινε εκτός (σσ. από τη δωδεκάδα του αγώνα με την Μονακό) λόγω τεχνικής επιλογής, θα δούμε στο μέλλον. Είμαστε στην αγορά, γιατί είμαστε εκεί ακόμα και όταν τα πάμε καλά, αλλά είναι μια δύσκολη αγορά. Ένας σπουδαίος παίκτης, που όμως είναι γκαρντ, ο Κέντρικ Ναν, πήγε στον Παναθηναϊκό, άλλοι δύο (σσ. που μας ενδιέφεραν) έχουν υπογράψει αλλού. Ο ένας στην Κίνα και ο άλλος στην G-League.

Άλλοι δεν τα πάνε καλά στις ομάδες τους στην EuroLeague και θα μπορούσαν να αλλάξουν ομάδα, αλλά σήμερα δεν είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο (σσ. οι μεταγραφές παικτών από μία ομάδα της EuroLeague σε άλλη ξεκινούν μετά τη 17η αγωνιστική). Αυτή είναι η κατάσταση που παρακολουθούμε.

Αλλά για μένα σήμερα είναι σημαντικό να έχουμε τη σωστή στάση, τη σωστή νοοτροπία. Προφανώς ο Μάοντο Λο πρέπει να έρθει στα στάνταρ του, ο Φλακαντόρι πρέπει να βρει αυτοπεποίθηση. Προς το παρόν προσπαθούμε να βελτιωθούμε με αυτόν τον τρόπο ξεκινώντας από το πρωτάθλημα και μετά με τη Βαλένθια", ανέφερε επί του θέματος ο πολύπειρος τεχνικός της Αρμάνι.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ