GAME NIGHT

Ο Ματίας Λεσόρ στην Game Night: "Ο Μήτογλου είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, σπουδαίο να μείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα"

Ο Ματίας Λεσόρ στην Game Night: "Ο Μήτογλου είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, σπουδαίο να μείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα"
PRINTSCREEN

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ματίας Λεσόρ μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή στο πλαίσιο της Game Night.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την Stoiximan Basket League και ο Ματίας Λεσόρ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή στο πλαίσιο της Game Night.

Ο ψηλός της ομάδας του Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, έκανε λόγο για εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των πρασίνων, ενώ μίλησε και για την συνύπαρξή του με τον Ντίνο Μήτογλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague στη θέση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Οι οπαδοί δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, αλλά κάναμε τη δουλειά.

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τα playoffs. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Να μείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα και θα είναι σπουδαίο".

Για το αν ήταν ευκολότερο να κυριαρχήσει στο ζωγραφιστό χωρίς Φαλ και Μιλουτίνοβ: "Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε. Όταν έπαιξαν με μικρό σχήμα, δυσκολευτήκαμε περισσότερο να βάλουμε την μπάλα μέσα. Πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού. Προφανώς το γεγονός ότι έχασαν έναν παίκτη όπως ο Φαλ έκανε μεγάλη διαφορά ειδικά στην άμυνα. Δυστυχώς ο Μιλουτίνοβ τραυματίστηκε και ελπίζω να γίνει καλά σύντομα. Είναι καλό για μένα να παίζω εναντίον παικτών όπως αυτός".

Για την πιθανότητα ο Παναθηναϊκός AKTOR να επιστρέψει στο Final Four: "Πρέπει να μένουμε σε ένα παιχνίδι τη φορά. Νομίζω δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να κοιτάμε την κατάταξη. Προφανώς είναι καλό να νικάς παιχνίδια και να βρίσκεσαι στην τέταρτη θέση, αλλά αν χάσεις ένα ή δύο παιχνίδια μπορεί να βρεθείς από την τέταρτη θέση στην εντέκατη. Για μένα δεν έχει νόημα να εστιάζουμε τόσο στην κατάταξη. Παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Είμαστε διψασμένοι για νίκη. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι πρέπει να παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά και να εστιάσουμε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Να προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι λες και χάσαμε τα προηγούμενα δέκα".

Για τον Μήτογλου: "Ο Ντίνος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague σε αυτή τη θέση, ίσως ο καλύτερος. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω μαζί του στο ζωγραφιστό".

TAGS GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ