ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ματέους Πονίτκα αναδείχθηκε 6ος καλύτερος αθλητής στην Πολωνία για το 2022

Ο Ματέους Πονίτκα αναδείχθηκε 6ος καλύτερος αθλητής στην Πολωνία για το 2022
FIBA

Μέσα στο Top-10 με τους καλύτερους αθλητές της Πολωνίας για το 2022 βρέθηκε ο Ματέους Πονίτκα, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο EuroBasket 2022.

Στην 6η θέση με τους καλύτερους αθλητές της Πολωνίας για το 2022 βρέθηκε ο Ματέους Πονίτκα. Ο 29χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ήταν ο μεγάλος ηγέτης της Εθνικής Πολωνίας, που τερμάτισε τέταρτη στο EuroBasket 2022, μετρώντας 13.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 5.7 πόντους, ενώ ακόμα έγραψε ιστορία με το triple-double που πέτυχε κόντρα στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς κι αυτό ήταν υπεραρκετό για να τον φέρει μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Στην κορυφή βρέθηκε η Ίγκα Σβιόντεκ που κατέκτησε τόσο το Roland Garros, όσο και το US Open μέσα στο 2022. Δεύτερος ήταν ο Μπάρτος Ζμάρζλικ (μοτοσικλετιστής), τρίτος ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, τέταρτος ο βολεϊμπολίστας Καμίλ Σέμενιουκ και πέμπτος ο σκιέρ Ντάβιντ Κουμπάτσκι.

Το γκαλά της βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στη Βαρσοβία, ωστόσο, ο Πονίτκα δεν κατάφερε να βρεθεί εκεί λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του με τους πράσινους..

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ