NBA

O Mάρμπερι χαρίζει παπούτσια

O Mάρμπερι χαρίζει παπούτσια
Μάρμπερι (παπούτσια)

Ο Αμερικάνος γκαρντ θα δωρίσει 3.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που παίζουν μπάσκετ στη Νέα Υόρκη

Ο γκαρντ των Νικς όπως γνωρίζετε έχει προχωρήσει στην κατασκευή των δικών του παπουτσιών. Η φίρμα λέγεται Starbury One (από το Μάρμπερι) και ο πιο μισητός άνθρωπος για τον Λάρι Μπράουν, ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τα (πανάκριβα) παπούτσια μπάσκετ.

Για αυτό έφτιαξε τα δικά του και πωλούνται αντί 15 δολαρίων το ζευγάρι. Προφανώς κανείς δεν τα αγοράζει, για αυτό και ο Μάρμπερι ενόψει Χριστουγέννων αποφάσισε να χαρίσει 3.000 ζευγάρια παπούτσια, ένα για κάθε παίκτη σχολείου στη Νέα Υόρκη.

H πρώτη εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο (09/12), όπου ο Μάρμπερι θα παραδώσει ο ίδιος 25 ζευγάρια, ενώ συνολικά η κίνηση του, θα του κοστίσει 45.000 δολάρια, κάνοντας την καλή του πράξη για φέτος.

Το περασμένο καλοκαίρι τα παπούτσια του Μάρμπερι βγήκαν στην αγορά σε συνεργασία με μία αλυσίδα καταστημάτων. Ο Αμερικάνος σταρ, που γεννήθηκε στο "μεγάλο μήλο", ισχυρίζεται ότι τα παπούτσια του είναι φτιαγμένα με τα ίδια υλικά, από τα οποία κατασκευάζονται τα παπούτσια των 100 δολαρίων.





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ