NBA

Ο ΜακΓκρέιντι "τορπίλισε" τη συνέντευξη με τους Σέλτικς επειδή δεν ήθελε να παίξει για τον Πιτίνο

Ο ΜακΓκρέιντι "τορπίλισε" τη συνέντευξη με τους Σέλτικς επειδή δεν ήθελε να παίξει για τον Πιτίνο
AP PHOTO/PETER COSGROVE

Σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω πήγε ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι, για να εξηγήσει γιατί δεν ήθελε να παίξει ως rookie υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Ήταν καλοκαίρι του 1997, όταν ο 18χρονος τότε Τρέισι ΜακΓκρέιντι περνούσε από workouts πριν από το NBA Draft. Ένα από αυτά τα workouts ήταν τόσο δύσκολα, που τον ανάγκασαν να "τορπιλίσει" τη συνέντευξη που ακολούθησε. Την αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, στην οποία παραδέχθηκε ότι έκανε τα πάντα για να μην παίξει για τον Ρικ Πιτίνο.

"Στο κολέγιο με ήθελε το Κεντάκι. ήξερα πόσο σκληρός ήταν ο Πιτίνο. Τελικά έφυγε από το Κεντάκι για να πάει στους Σέλτικς! Δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να παίξω για εκείνον. Η προπόνηση που έκανα στους Σέλτικς ήταν η πιο δύσκολη απ' όλες. Δεν είχα πρόβλημα να παίξω στη Βοστώνη, απλώς δεν ήθελα να παίξω για τον Ρικ Πιτίνο. Ήταν τόσο σκληρός ρε φίλε" ήταν τα λόγια του 44χρονου σήμερα ΜακΓκρέιντι, που τελικά έγινε draft στο νούμερο 9 από τους Τορόντο Ράπτορς, έπαιξε στον Καναδά, στους Μάτζικ, στους Ρόκετς, στους Νικς, στους Πίστονς και στους Σπερς, με ένα μικρό πέρασμα από την Κίνα τη σεζόν 2012/13.

Στην καριέρα του στο NBA ο Hall of Famer ΜακΓκρέιντι είχε 19.6 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 32.7 λεπτά σε 938 αγώνες κανονικών περιόδων.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ