ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Ο Μάικλ Τζόρνταν παλεύει 10 χρόνια να πουλήσει την φημισμένη έπαυλή του στο Σικάγο

Ο Μάικλ Τζόρνταν παλεύει 10 χρόνια να πουλήσει την φημισμένη έπαυλή του στο Σικάγο
PRINTSCREEN

Ο Μάικλ Τζόρνταν εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεφορτωθεί την φημισμένη έπαυλή του στο Σικάγο, αλλάζοντας κτηματομεσιτική εταιρεία στην προσπάθειά του να τα καταφέρει.

Ήταν το 2012 όταν ο Μάικλ Τζόρνταν έβγαλε τότε στο "σφυρί" την φημισμένη του έπαυλη στο Σικάγο - αυτή που έχει το Νο23 στην είσοδο - έναντι 29 εκατ. δολαρίων. 10 χρόνια αργότερα, η έπαυλη αυτή βρίσκεται ακόμα στην κατοχή του. Κι ας έχει ρίξει την τιμή σχεδόν 50%.

Ο "Air" άλλαξε πριν από λίγο καιρό κτηματομεσιτική εταιρεία, με την τιμή αγοράς του περίφημου σπιτιού του να έχει πέσει - από το 2015 - στα 14.855.000 δολάρια. Προς το παρόν πάντως δεν έχει βρεθεί αγοραστής.

Για την ιστορία, η φημισμένη έπαυλη του Τζόρνταν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 9 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, μία κυκλική infinity pool, αίθουσα μπιλιάρδου, ιδιωτικό κινηματογράφο, ακόμα και δωμάτιο με πούρα.

Ο Τζόρνταν αγόρασε την συγκεκριμένη έπαυλη έκτασης 56.000 τετραγωνικών μέτρων το 1991 έναντι 2 εκατ. δολαρίων, όταν ηταν ακόμα παντρεμένος με την Χουανίτα Βανόι, ενώ το 2007 - έναν χρόνο μετά το διαζύγιό τους - πήρε υπό την πλήρη έλεγχό του την έκταση, χωρίς - από ότι φαίνεται - να τον εντυπωσιάζει πλέον.

Δείτε το VIDEO που δημιούργησε η κτηματομεσιτική εταιρία με την ξενάγηση στην έπαυλη του Μάικλ Τζόρνταν:

TAGS ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ