NBA

Ο Μάικλ Τζόρνταν έστειλε μήνυμα σε δημοσιογράφο στις 5:54 το πρωί: "Ο Μάτζικ Τζόνσον είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, ο Κάρι ο καλύτερος σουτέρ"

Ο Μάικλ Τζόρνταν έστειλε μήνυμα σε δημοσιογράφο στις 5:54 το πρωί: "Ο Μάτζικ Τζόνσον είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, ο Κάρι ο καλύτερος σουτέρ"
2022 AP PHOTO/THIBAULT CAMUS, FILE

Ο Μάικλ Τζόρνταν είδε τον Στεφ Κάρι να υποστηρίζει ότι είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών και τον Στίβεν Έι Σμιθ να συμφωνεί μαζί του, με αποτέλεσμα να στείλει μήνυμα τα χαράματα στον γνωστό δημοσιογράφο και να του πει ότι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην ιστορία είναι ο Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν θέλει να προσβάλουν τους φίλους του. Το έδειξε ξεκάθαρα αυτό όταν είδε τον Στεφ Κάρι να υποστηρίζει ότι έχει ξεπεράσει τον Μάτζικ Τζόνσον και είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, με τον Στίβεν Έι Σμιθ να συμφωνεί μαζί του. Πήρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια του.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο "Air" του έστειλε ένα μακροσκελές μήνυμα στο κινητό στις 5:54 το πρωί, όπου του εξήγησε γιατί θεωρεί ότι ο Μάτζικ παραμένει ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, προσθέτοντας ωστόσο ότι ο Κάρι βρίσκεται κοντά του, αλλά προς το παρόν είναι απλώς ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ο Σμιθ είπε μιλώντας στο ESPN: "Πρέπει να σας διαβάσω ένα μήνυμα που έλαβα στις 5:54 το πρωί: 'Καλησπέρα κύριε. Αν και η συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών σε οτιδήποτε είναι κάτι σχετικό, θα ήθελα να διαφωνήσω σε αυτό που είπατε για τον καλύτερο πόιντ γκαρντ όλων των εποχών. Ο Μάτζικ Τζόνσον είναι εύκολα ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών.

Ο Στεφ Κάρι είναι πολύ κοντά, αλλά όχι μπροστά από τον Μάτζικ. Πρέπει να βρεις τον ορισμό της θέσης για να συζητήσεις. Ο Στεφ Κάρι είναι με διαφορά ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών, ο τρόπος που κινείται δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, σουτάρει με 43% στο τρίποντο στην καριέρα του, αλλά ο Μάτζικ Τζόνσον ανακάλυψε το triple-double.

Δεν το ανακάλυψε κανονικά, αλλά έκανε σαφές πώς επηρεάζει αυτό ένα παιχνίδι. Είναι ένα στατιστικό για έναν πόιντ γκαρντ που πρέπει να σεβόμαστε. Ο Μάτζικ είναι ο καλύτερος. Μπορούμε να συνεχίσουμε, αλλά δεν θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο σου. Ξέρω ότι κατάλαβες. Επί τη ευκαιρία, ο Μάτζικ έχει 5 πρωταθλήματα'. Το μήνυμα ήρθε από τον Μάικλ Τζέφρι Τζόρνταν στις 5:54 το πρωί. Και μου ζήτησε να το διαβάσω, λέγοντάς μου ότι κουράστηκε για την συζήτηση για το αν ο Μάτζικ Τζόνσον είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην ιστορία".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ