ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μάικ Τζέιμς στην Μονακό, έσκασε η "βόμβα" στην EuroLeague

Ο Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς AS MONACO BASKET

Παίκτης της Μονακό είναι πλέον ο Μάικ Τζέιμς, με τους Μονεγάσους να ανακοινώνουν την απόκτησή του με μονοετές συμβόλαιο.

Ο Μάικ Τζέιμς (31 χρονών, 1.85 μέτρα) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μονακό. Η πληροφορία που ανέφερε ότι υπήρχε συμφωνία των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκε, με τους Μονεγάσκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο Τζέιμς βρισκόταν εδώ και μερικές ημέρες σε συζητήσεις με την Μονακό και την Ζενίτ, με τους Γάλλους ωστόσο να δείχνουν πιο έντονο ενδιαφέρον, κερδίζοντάς τον τελικά με την στάση τους, προσφέροντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ υπολογίζεται ότι του έδωσαν ένα ποσό κοντά στα 1.4 εκατ. ευρώ, ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες ότι το ποσό που θα λάβει ο Αμερικανός γκαρντ είναι πιο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ από ότι στα 1.4 εκατ. ευρώ.

Ο Τζέιμς πρακτικά ήταν ελεύθερος σε... τιμή ευκαιρίας αναλογικά με το πραγματικό του κασέ. Και αυτό γιατί όταν έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ έλαβε περίπου 1 εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του, γεγονός που τον έκανε και πιο... ρεαλιστικό στόχο για την Μονακό, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να παίξει σε αυτά τα νούμερα.

Την σεζόν 2020/21 ο Τζέιμς είχε 19.3 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 35.4% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ, πριν αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν λόγω της κόντρας του με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Τζέιμς είναι το 12ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μονακό, η οποία έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Ντονάτας Μοτεγιούνας, Πάρις Λι, Λέο Βέστερμαν, Ντόντα Χολ, Άλφα Ντιαλό, Γιακούμπα Ουατάρα, Ντανίλο Άντζουσιτς, Τζέρι Μπουτσιέλ, Μπροκ Μότουμ, Γουίλ Τόμας και Αρμέλ Τραορέ

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ