ΜΟΝΑΚΟ

Ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται για χρονιά-εκδίκηση με τη Μονακό

Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ
Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ INTIME SPORTS

Η ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς που αφήνει πολλά υπονοούμενα για ό,τι προηγήθηκε και όσα έρχονται.

Υπογράφοντας μάλλον απρόσμενα στη Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς επέλεξε να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα του. Τόσο αγωνιστικά, μια και ενσωματώνεται σε μια πρωτάρα ομάδα της Euroleague, χωρίς αυξημένες προοπτικές πρωταθλητισμού, όσο και οικονομικά, αφού οι απολαβές του για τους επόμενους 9 μήνες θα φτάσουν μάξιμουμ το 1.5 εκατ. ευρώ - μια τιμή ευκαιρία για τους "πρίγκιπες" του Μόντε Κάρλο.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Αμερικάνος θα έπρεπε στα 31 του και με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του να βρει κάτι άλλο, πιο κοντά στο επίπεδο της πρώην ομάδας του, της ΤΣΣΚΑ. Βέβαια με το προβληματικό εξαιτίας της συμπεριφοράς του παρελθόν που φέρνει μαζί του τού κλείνει πόρτες και δεν επιτρέπει σε προπονητές να τον εμπιστευτούν.

Για τον ίδιο η σεζόν θα είναι μια χρονιά εκδίκησης. Το προανήγγειλε ο ίδιος με ανάρτησή του λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τη γαλλική ομάδα. Είναι πεισμωμένος ν' αποδείξει ότι ανήκει στην ελίτ της διοργάνωσης, αν όχι στο ΝΒΑ, ο πρώην γκαρντ των Νετς και η Μονακό έκρινε ότι είναι το καταλληλότερο μέρος για να δράσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως άλλοι δεν του έδωσαν τον χώρο που είχε ανάγκη.

Ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται για χρονιά-εκδίκηση με τη Μονακό

Ένα είναι βέβαιο με τον Τζέιμς: είτε θα μεγαλουργήσει όντας ο απόλυτος ηγέτης των Μονεγάσκων είτε θα την πάρει μαζί του στον πάτο. Μέση οδός δεν υπάρχει.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ