NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ελπίζει ότι θα προλάβει τα τελευταία ματς της regular season

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς © 2023 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Αγώνα δρόμου για να παίξει μερικά ματς πριν από playoffs ή Play In Tournament κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που παραμένει εκτός δράσης από τις 26 Φεβρουαρίου.

Το πρόβλημα στον τένοντα του ποδιού του δεν έχει πάψει να τον ενοχλεί, όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές και σύμφωνα με αρκετούς δημοσιογράφους του NBA στοχεύει να επιστρέψει στα παρκέ για τα τρία-τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Με τους Λέικερς να βρίσκονται στη 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και να διεκδικούν ακόμη και την πρώτη εξάδα, την ώρα που Τζαζ και Πέλικανς τους καταδιώκουν, ο Τζέιμς καταλαβαίνει ότι η ομάδα του Λος Άντζελες τον έχει ανάγκη. Αυτή τη στιγμή πάντως το σημαντικό για εκείνον είναι αρχικά να παίξει μερικά παιχνίδια πριν είτε από τα playoffs, είτε από το Play In Tournament, καθώς παραμένει εκτός δράσης από τις 26 Φεβρουαρίου.

Και τα τρία τελευταία ματς θα γίνουν στο Staples Center, οπότε ο ΛεΜπρόν (29.5 πόντοι, 8.4 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ ανά 36.1 λεπτά σε 47 αγώνες της τρέχουσας περιόδου) θα προσπαθήσει για να ανακτήσει στο "σπίτι" του το χαμένο έδαφος.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ