ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε τη διαφορά και πήγε διακοπές στην Ισλανδία

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε τη διαφορά και πήγε διακοπές στην Ισλανδία
DRANGEY TOURS / FACEBOOK

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είπε να κάνει τη διαφορά φέτος το καλοκαίρι και πήγε για διακοπές στην Ισλανδία. Με τη βοήθεια ενός παίκτη της Τινταστόλ επισκέφτηκε ένα από τα πιο διάσημα νησιά της χώρας.

Διακοπές πολύ διαφορετικές από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει επέλεξε για το φετινό καλοκαίρι ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο "Βασιλιάς" δεν πήγε σε κάποιο από τα πολυδιαφημισμένα θέρετρα του πλανήτη, αντ' αυτού προτίμησε να επισκεφτεί την Ισλανδία.

Με τη βοήθεια του Χέλγκι Βίγκοσον (αθλητής της Τινταστόλ, ομάδας της χώρας) μάλιστα βρέθηκε στο Ντράνγκεϊ, ένα από τα διασημότερα νησιά της Ισλανδίας, το οποίο βρίσκεται στα βόρεια της χώρας. Όχι σε καλοκαιρινό υπόβαθρο δεδομένου πως η μέση θερμοκρασία στη χώρα αυτό το διάστημα ξεπερνάει μετά βίας τους 10oC, αλλά με φόρμα, αντιανεμικό μπουφάν και σκούφο.

Όπως αναφέρεται μάλιστα σε ισλανδικό δημοσίευμα, ο "Βασιλιάς" είχε την ευκαιρία -μεταξύ άλλων- να θαυμάσει από κοντά ένα πολύ ιδιαίτερο είδος πτηνών, τα πάφιν (είναι γνωστά κι ως φρατέρκουλα).

Ο συνοδοιπόρος του σε αυτή τη διαδρομή, Χέλγκι Βίγκοσον, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και να μοιραστεί τα πειστήρια στα social media.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ