NBA

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς απογοητεύτηκε με την απώλεια του Καϊρί Ίρβινγκ

Los Angeles Lakers' LeBron James plays against the Boston Celtics during the second half of an NBA basketball game, Saturday, Jan. 28, 2023, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer)
Los Angeles Lakers' LeBron James plays against the Boston Celtics during the second half of an NBA basketball game, Saturday, Jan. 28, 2023, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer) © 2023 MICHAEL DWYER / AP IMAGES

Μία μέρα μετά από την ανταλλαγή που έστειλε τον Καϊρί Ίρβινγκ στους Ντάλας Μάβερικς, ο ΛεΜπρον Τζέιμς δήλωσε απογοητευμένος για την κατάληξη που πήραν οι συζητήσεις για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Η μετακόμιση του Καϊρί Ίρβινγκ στους Ντάλας Μάβερικς αλλάζει αρκετά τους συσχετισμούς και τις ισορροπίες στη Δύση, κάτι που επηρεάζει -μεταξύ άλλων και- τους Λος Άντζελες Λέικερς. Πρόκειται άλλωστε για ευθείς ανταγωνιστές για τη διάκριση στη Δύση, αν κι αντικειμενικά μιλώντας το Λ.Α. είναι αρκετά μακριά από το να θεωρηθεί ως διεκδικητής του τίτλου στην Περιφέρεια.

Όπως και να έχει, οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν μεταξύ των ομάδων που μπήκαν στο παιχνίδι για την απόκτηση του Καϊρί Ίρβινγκ, με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να είναι το μεγαλύτερο όνομα που έβαλαν στο τραπέζι. Στο τέλος όμως, αυτό δεν αρκούσε.

Μία μέρα μετά από την δημοσιοποίηση της ανταλλαγής που προκάλεσε μπόλικο θόρυβο στο ΝΒΑ, ο ΛεΜπρον Τζέιμς ρωτήθηκε και μίλησε στο ESPN. Κι όπως εξήγησε, η απογοήτευση είναι το πρώτο συναίσθημα που ένιωσε μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός πως ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν θα καταλήξει στο Λος Άντζελες, αλλά στο Ντάλας.

"Είναι σίγουρα απογοητευτικό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος, που δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο, κάποιον με τον οποίο ξέρω ότι έχω μεγάλη χημεία στο παρκέ. Έναν παίκτη που μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τίτλους. Στο δικό μου μυαλό. Τώρα, η προσοχή μου όμως άλλαξε. Πίσω εκεί που πρέπει να είναι, στο ποιοι είμαστε τώρα στα αποδυτήρια. Είναι μια γρήγορη αλλαγή, δεν μου παίρνει πολύ κάτι τέτοιο. Δεν ενθουσιάζομαι πολύ για τις πιθανότητες πραγμάτων που μπορεί να συμβούν, απλά οραματίζομαι τον εαυτό μου στο τι μπορεί να γίνει.

Δεν επενδύω τα πάντα σε αυτό. Ξέρω τι συνέβη. Όταν δεν συμβαίνει, είμαι πάλι πίσω αφοσιωμένος στη δουλειά που έχω να κάνω. Είχαμε μια ευκαιρία (να τον πάρουμε), δεν συνέβη. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε τώρα: να τελειώσουμε δυναμικά τη σεζόν και να μπούμε στα playoffs. Νιώθω πως αν είμαστε υγιείς εκεί, μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Βασιλιάς".

Το θέμα βέβαια -εκτός όλων των άλλων- είναι πως με αυτόν τον τρόπο δείχνει να αφήνει σε δεύτερη μοίρα τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος παραμένει στους Λος Άντζελες Λέικερς. Εκτός κι αν ο Ρομπ Πελίνκα βρει κάπου αλλού τον τρόπο για ένα γερό ανακάτεμα της τράπουλας, πριν από την τελική ευθεία της regular season.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ