NBA

Ο ΛεΜπρον απάντησε μονολεκτικά γιατί έφυγε νωρίτερα από το παρκέ

Ο ΛεΜπρον απάντησε μονολεκτικά γιατί έφυγε νωρίτερα από το παρκέ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς απάντησε μονολεκτικά σε ερώτηση που του έγινε για τον λόγο της πρόωρης αποχώρησής του από το παρκέ στο φινάλε του Game 3.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να βρεθούν ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του δαχτυλιδιού στο ΝΒΑ, ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ στο Game 3 και... έδωσαν δικαιώματα εν όψει της συνέχειας. Ειδικά από την στιγμή που δεν αποκλείεται στο επόμενο παιχνίδι της σειράς ο Μπαμ Αντεμπάγιο να είναι πάλι διαθέσιμος.

Ένα από τα περιστατικά που συζητήθηκαν φυσικά ήταν η πρόωρη αποχώρηση του ΛεΜπρον Τζέιμς από το παρκέ, με 10'' να απομένουν για το τέλος του αγώνα. Ο "Βασιλιάς" ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από την τροπή που πήρε το παιχνίδι, κάτι που φάνηκε επίσης στη διάρκεια της press conference όταν ένας δημοσιογράφος των ρώτησε για τον λόγο της αποχώρησής του.

"Όταν έφυγες από το παρκέ με 10'' για το τέλος, το έκανες λόγω του ότι ήσουν εκνευρισμένος ή επειδή σκεφτόσουν ότι τελείωσε το παιχνίδι;" τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να απαντάει μονολεκτικά: "Όλα".

Πιο ήρεμος βέβαια σε σχέση με την εικόνα του στον δρόμο προς τα αποδυτήρια, αλλά δεδομένα σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ