ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Λάρκιν απέρριψε την πρόταση της Φενέρ για να υπογράψει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές

Ο Λάρκιν απέρριψε την πρόταση της Φενέρ για να υπογράψει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές
ANADOLU EFES PROPERTY

Ο Λάρκιν αποδέχτηκε τη διετή πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του προσέφερε η Αναντολού Εφές, παρά το γεγονός ότι είχε πιο ελκυστική οικονομικά πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε, όπως σημειώνει το encestando, που παρουσιάζει λεπτομερώς τα ποσά.

Στο Sinan Erdem θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σέιν Λάρκιν, που αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, encestando.

Η συνεργασία του Αμερικανού γκαρντ με την τουρκική ομάδα εξέπνεε μετά από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν (2023/24), με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2026, παρά τους μνηστήρες που έκαναν την εμφάνιση τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε προσέφερε πιο "ελκυστικό" πακέτο στον Λάρκιν. Ειδικότερα, περιελάμβανε συνολικές αποδοχές 11.5 εκατομμυρίων ευρώ, με την πρόταση της Εφές να αφορά σε συμβόλαιο 10.5 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος δύο χρόνων.

Παρόλα αυτά, ο 32χρονος περιφερειακός παρουσιάζεται να παραμένει πιστός στην Αναντολού και να στηρίζει το πρότζεκτ που συνοδεύεται από έλευση νέου προπονητή και πολλαπλών μεταγραφών.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ