ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Λαπόρτα για το διαζύγιο με τον Μίροτιτς: "Δεν υπάρχει γυρισμός, η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό"

Ο Λαπόρτα για το διαζύγιο με τον Μίροτιτς: "Δεν υπάρχει γυρισμός, η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό"
©FCBBASKET

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, παραδέχθηκε για πρώτη φορά με δηλώσεις του την αποχώρηση του Νίκολα Μίροτιτς, λέγοντας ότι οι Καταλανοί δεν είχαν άλλη επιλογή και πως είναι ήρεμοι με την απόφασή τους.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να περάσει στην μετά Νίκολα Μίροτιτς εποχή μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μαυροβούνιος - με ισπανικό διαβατήριο - φόργουορντ δήλωσε ότι ποτέ δεν πήρε μία εξήγηση και πλέον εξετάζει τις προτάσεις του, με το SPORT24 να σας ενημερώνει μέσω του στο Bald Brothers podcast για την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Ο Χουάν Λαπόρτα πάντως μοιάζει ήσυχος με την απόφαση να λυθεί το συμβόλαιο του Μίροτιτς.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ και ήταν ξεκάθαρος. "Δεν υπάρχει γυρισμός στο θέμα του Μίροτιτς" δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: "Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Θα ακολουθήσουμε έναν διαφορετικό δρόμο. Είμαστε ήρεμοι".

Σε άλλες δηλώσεις του μάλιστα ήταν πιο αναλυτικός: "Ο Μίροτιτς είναι φανταστικός, σπουδαίος παίκτης. Μας πρόσφερε επιτυχίες και είναι σπουδαίος άνθρωπος, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που είναι. Για να υπογράψουμε παίκτες πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς βιωσιμότητας του πρωταθλήματος. Αυτό απαιτεί μειώσεις".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ