ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Λαουάλ φέρνει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα

Ο Λαουάλ φέρνει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σέιν Λαουάλ υποχρεώνει τον Τσάβι Πασκουάλ να αναζητήσει στην αγορά τη διάδοχη κατάσταση, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στη φροντ λάιν για το υπόλοιπο της Euroleague.

Όλα τα είχε η Μπαρτσελόνα, ο τραυματισμός του Σέιν Λαουάλ τής έλειπε. Ο σέντερ των "μπλαουγκράνα" τραυματίστηκε σοβαρά στον μηνίσκο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις μήνες. Μία εξέλιξη που υποχρεώνει τον Τσάβι Πασκουάλ να αναζητήσει στην αγορά τον διάδοχό του, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα... λειψανδρίας στη φροντ λάιν της ομάδας για το υπόλοποι της φετινής αγωνιστικής περιόδου -και δη της Euroleague.

Με οκτώ ημέρες προθεσμία για την οποιαδήποτε αλλαγή στο ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν στο Top 16 της Euroleague, ο Τσάβι Πασκουάλ θα ψάξει στην αγορά για να βρει τον παίκτη που θα "μπει στα παπούτσια" του. Ή τουλάχιστον θα έχει αυτή την αποστολή. Οι επιλογές είναι λίγες, στοιχείο που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, στον οποίο έχουν ήδη αρχίσει να φτάσουν προτάσεις με παίκτες, όπως αναφέρει σε σημερινό της (16/2) δημοσίευμα η ηλεκτρονική έκδοση της "Mundo Deportivo".

Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα είναι Αμερικανός (ή εν πάσει περιπτώσει μη κοινοτικός) αφού η Μπαρτσελόνα έχει καλύψει τις δύο θέσεις που δικαιούται για τη Liga Endesa με τους Τζάστιν Ντόλμαν και Κάρλος Αρόγιο. Εκτός κι αν ο Τσάβι Πασκουάλ στραφεί σε λύση μόνο για την Euroleague.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ