ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Λαμπρόπουλος φέρνει Μαρμαρινό

ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MOTIONTEAM

Η επιμονή του Φώτη Λαμπρόπουλου να αποτελέσει παρελθόν από τον Ηρακλή έφερε στα υπόψη του Κρις Χουγκάζ το όνομα του Δημήτρη Μαρμαρινού.

Ο 35χρονος δυναμικός σέντερ με ύψος 2.07μ. αγωνίζεται στον Αχιλλέα Καϊμακλίου της Κύπρου ωστόσο φέρεται να έχει την δυνατότητα να μπορεί να λύσει το συμβόλαιό του ανά πάσα στιγμή.


Το φλερτ ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και σήμερα το πρωί – της Τρίτης - έχει περάσει στην τελική του ευθεία με την πλευρά του Μαρμαρινού να δείχνει θετική αρκεί να τις δοθούνε οι απαιτούμενες εγγυήσεις.

Οι συγκεκριμένες σύμφωνα με πληροφορίες έχουνε βρεθεί ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του δυναμικού σέντερ φαίνεται να παίζει το γεγονός ότι στην άκρη του πάγκου είναι ο Κρις Χουγκάζ με τους δύο να είχανε συνεργαστεί προ ετών στον Πανιώνιο.


Ωστόσο το θέμα που δείχνει να καίει την στιγμή αυτή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο την διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής δείχνει να είναι αυτό του κινδύνου κατάπτωσης της εγγυητικής εξαιτίας των οφειλών που υπάρχουνε στο πρόσωπο του Σάββα Καμπερίδη από την περσινή αγωνιστική περίοδο.


Για τον λόγο αυτό και στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας (21/02) υπήρξε νέα συνάντηση, η δεύτερη μετά την πρώτη της Πέμπτης που είχε γίνει στις Σέρρες, μεταξύ τη φορά αυτή του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή, με τον εκπρόσωπο του Έλληνα γκαρντ.


Πλέον τα πάντα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουνε σήμερα Τρίτη (22/02) όταν και είναι προγραμματισμένο νέο ραντεβού στο οποίο δεν αποκλείεται το παρών να δώσει και ο Καμπερίδης στην προσπάθεια εύρεσης λύσης ώστε να μην λάβει χώρα η κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Ηρακλής.

Εγκεφαλικό ο Κοπρίβιτσα

Από εκεί και πέρα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε λόγω θρόμβωσης χαρακτηρίστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νίκολα Κοπρίβιτσα.


Σήμερα εξάλλου αναμένεται να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Σέρβος φόργουορντ του Ηρακλή ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης.


Το σίγουρο είναι πως θα παρακολουθείται από ειδικό νευρολόγο αφού συνεχίζει να αισθάνεται μούδιασμα στο άνω και κάτω άκρο της αριστερής πλευράς του ενώ στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται και οι γονείς του που ήρθανε εσπευσμένα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ