NBA

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον Μάτζικ Τζόνσον

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον Μάτζικ Τζόνσον
2019 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, δέχθηκε ο Μάτζικ Τζόνσον που συνεχίζει τις διακοπές του στη χώρα.

Οι διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα συνεχίζονται και το απόγευμα της Δευτέρας (11/7) ο παλαίμαχος σούπερσταρ του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς δέχθηκε ένα τηλεφώνημα-έκπληξη. Στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζει την χώρα μέσω των λογαριασμών του στα social media και του ευχήθηκε να απολαύσει το υπόλοιπο της παραμονής του στα μέρη μας.

"Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να δεχθώ ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Με καλωσόρισε στη χώρα και ήθελε να δει πως πηγαίνει μέχρι στιγμής η επίσκεψή μου. Του είπα ότι αυτή η επίσκεψη είναι καταπληκτική, μου έχει αλλάξει τη ζωή. Από την κουλτούρα μέχρι την ιστορία και το φαγητό, όλα είναι καταπληκτικά. Ο κόσμος μας έχει καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες" ήταν τα λόγια του Μάτζικ Τζόνσον στο Twitter.

TAGS NBA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ