NBA

Μαθήματα ιστορίας από τον Μάτζικ Τζόνσον στην Ακρόπολη και στον Ισθμό

Μαθήματα ιστορίας από τον Μάτζικ Τζόνσον στην Ακρόπολη και στον Ισθμό

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνέχισε το tour στην Ελλάδα και μοιράστηκε τις νέες εμπειρίες του από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη και τη διέλευση από τη διώρυγα της Κορίνθου.

Οι διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον στην ελληνική επικράτεια έχουν κι έναν περιπατητικό, αριστοτελικό χαρακτήρα, καθώς οι όμορφες εικόνες που απαθανατίζει συνδυάζονται με ιστορικές πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται κάθε φορά. Όπως η Ακρόπολη και η διώρυγα της Κορίνθου.

Ο 62χρονος παλαίμαχος αστέρας του ΝΒΑ άφησε πίσω του τα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου (Μύκονο, Σαντορίνη, κλπ) και βρέθηκε στην Αθήνα για να γνωρίσει την άλλη, εξίσου μαγευτική, πλευρά της Ελλάδας. Εντυπωσιασμένος μάλιστα απ' όσα αντίκρισε στην περιοχή της Ακρόπολης, μοιράστηκε με ακολούθους και φίλους του στο twitter φωτογραφίες ή πλάνα και ιστορικές πληροφορίες για ό,τι κατέγραφε η κάμερά του.

Ο Μάτζικ ανέβηκε με την παρέα του στον Ιερό Βράχο, φωτογράφισε τα ιστορικά μνημεία και ανέπνευσε τον αέρα της αρχαίας πόλης.

Ακολούθως, και φεύγοντας από την πρωτεύουσα, διέσχισε με το σκάφος του τη διώρυγα της Κορίνθου, εξηγώντας εν συντομία τον λόγο που η γη κόπηκε στα δύο προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πλοία.

TAGS NBA SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ