ΑΕΛ

Ο Κυριακόπουλος στο SPORT 24

Ο Κυριακόπουλος στο SPORT 24
New Image

O Γιάννης Κυριακόπουλος μίλησε στο SPORT 24 μετά την καλύτερη εμφάνιση του στην Α1

Ο 28χρονος γκαρντ σημείωσε 19 πόντους (5/5 τριπ., 4/4 β.) και οδήγησε την ομάδα του στο δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν.
Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Κυριακόπουλου στην Α1 (η πρώτη ήταν με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2004/05) και θέλει να δείξει τις δυνατότητες του. Μία μέρα μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε μίλησε στο SPORT 24, για την φετινή ΑΕΛ, το καλό ξεκίνημα και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

"Στόχος μας είναι η παραμονή στην Α1. Άν μπορέσουμε να την εξασφαλίσουμε γρήγορα αυτό θα είναι ότι καλύτερο", ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο γκαρντ της ΑΕΛ και συνέχισε μιλώντας για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του. "Κάναμε σωστή δουλειά στην προετοιμασία και συνεχώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο..."

H εμφάνιση του Κυριακόπουλου αποτελεί ρεκόρ για εκείνον στην Α1 και τη σχολιάζει: "Είναι ρεκόρ για μένα οι 19 πόντοι στην Α1. Αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη της ομάδας. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να πηγαίνει καλά και να δείξω τις δυνατότητες μου".

H AΕΛ τα τελευταία χρόνια από τότε που ανέβηκε στην Α1 έχει κερδίσει τη σωτηρία την τελευταία στιγμή (η πρώτη ως Γυμναστικός) κάτι που επιδιώκει να αποφύγει την φετινή αγωνιστική περίοδο. "Προσπαθούμε να κάνουμε μία καλύτερη χρονιά και να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, προκειμένου να φέρουμε και τον κόσμο στο γήπεδο".






TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ