SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup 2023: Ο Σλούκας τα είπε με Παπανικολάου - Λαρεντζάκη σε πολύ φιλικό κλίμα

Super Cup 2023: Ο Σλούκας τα είπε με Παπανικολάου - Λαρεντζάκη σε πολύ φιλικό κλίμα
Ο Κώστας Σλούκας μιλώντας με τους Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη SPORT24.GR

Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, σε πολύ φιλικό κλίμα, στο περιθώριο της αναχώρησης του Παναθηναϊκού, των ερυθρολεύλων και του Περιστερίου για το Super Cup της Ρόδου.

Οι αποστολές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ταξίδεψαν μαζί από την Αθήνα για τη Ρόδο, όπου θα βρεθούν για να συμμετάσχουν στο Super Cup 2023 και έτσι ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε τετ-α-τετ με τους πρώην ερυθρόλευκους συμπαίκτες του.

Ο νέος αρχηγός των πρασίνων τα είπε σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα με τους ερυθρόλευκους και πιο συγκριμένα με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος μιλώντας στο SPORT24 είπε ότι του λείπει ο Σλούκας. Εξάλλου, οι αθλητές δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Απλά πλέον αγωνίζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.

O γκαρντ του τριφυλλιού ακολούθως πήγε και κάθισε με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έτυχε να συνομιλήσει με τον πρώην προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος καθόταν σε άλλο σημείο του αεροδρομίου και δεν συναντήθηκαν.

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ