ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κώστας Σλούκας στον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έκανε το colpo grosso με τον Κώστα Σλούκα (33 χρονών, 1.90 μέτρα) και πυροδότησε την βόμβα της δεκαετίας. Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος πριν από δύο μέρες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην EuroLeague, αλλά και την βόμβα της 10ετίας ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα (33 χρονών, 1.90 μέτρα) για συμβόλαιο τριών χρόνων!

Λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του διεθνούς γκαρντ από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση - ματ και τον απέσπασε τη θετική απάντηση, που αλλάζει τις ισορροπίες όχι μόνο στη Basket League, αλλά και στην EuroLeague.

Το SPORT24 αποκάλυψε την Πέμπτη 6 Ιουλίου την ύπαρξη προφορικής κρούσης από τον Παναθηναϊκό στον Κώστα Σλούκα, ήδη από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρώτο -και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε- ραντεβού του διεθνούς γκαρντ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Κι αν από την πλευρά των πρασίνων υπήρξε διάψευση εκείνη την στιγμή, στην πράξη αποδείχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος από κάθε άποψη για να "χτυπήσει" τον Κώστα Σλούκα.

Το τριφύλλι είχε βάλει εξαρχής ψηλά τον πήχη το φετινό καλοκαίρι, πλέον όμως, μια κίνηση σαν κι αυτή δείχνει πως -πέρα από τα λόγια- ο στόχος του δεν είναι απλά η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην EuroLeague. Ο ξεκάθαρος στόχος είναι ένας: η επιστροφή στο Final Four.

Η συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, με τον 33χρονο γκαρντ να μετακομίζει από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ μέσα σε μερικές ημέρες (σ.σ.: ο τελευταίος που έκανε αυτό το ταξίδι ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, το καλοκαίρι του 2018).

Πλέον, ο Κώστας Σλούκας αφήνει στην άκρη τα ερυθρόλευκα για να φορέσει τα πράσινα και να γίνει αυτόματα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ