FINAL FOUR 2022

Ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα του SPORT24: "Όνειρό μου να σηκώσω το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι και τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και ονειρεύεται την κατάκτηση του τροπαίου με τους ερυθρόλευκους.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", προτού η αποστολή του Ολυμπιακού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να αναχωρήσει για το Βελιγράδι ενόψει του Final Four (19-21 Μαΐου). Ο διεθνής πλέι μέικερ των Πειραιωτών έκανε δηλώσεις στην κάμερα. Το SPORT24 ήταν εκεί και φυσικά θα βρίσκεται στην σερβική πρωτεύουσα για να μεταφέρει τον παλμό και τα γεγονότα από το μεγάλο ραντεβού των ερυθρόλευκων.

"Μέχρι τώρα είναι μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, θέλουμε να βρισκόμαστε μαζί με τον κόσμο μας στον τελικό του Σαββάτου. Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι και έχουμε καλές πιθανότητες πρώτα απ' όλα να παλέψουμε και να βρεθούμε στον τελικό", ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση του Σπύρου Καβαλιεράτου σχετικά με το αν υπάρχει λιγότερη πίεση σε αυτό το Final Four σε σχέση με όλα τα προηγούμενα, ανέφερε: "Όχι, έχω την ίδια πίεση σα να είναι το πρώτο μου Final Four. Είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καλοβλέπουμε τον τελικό του Σαββάτου.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι μια μοναιδκή ευκαιρία, διότι ίσως κάποιοι να μην έχουν άλλη ευκαιρία να παίξουν σε άλλο Final Four, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου. Το απεύχομαι βέβαια φυσικά για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να βρεθούμε στον τελικό.

Ο κόσμος μάς έχει βοηθήσει όλη τη χρονιά, είναι πάντα υποστηρικτικός και ιδιαίτερα φέτος. Νομίζω ότι είναι δούναι και λαβείν σε κάθε παιχνίδι. Το χειροκρότημα που εισπράξαμε στο Game 2 με τη Μονακό ήταν κάτι πραγματικά συγκλονιστικό και ελπίζω να είναι το ίδιο υποστηρικτικός όπως όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Το δεύτερο είναι να σηκώσω το τρόπαιο, οπότε ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεθούμε στον τελικό. Από 'κει και πέρα, θα παίξουμε την τύχη μας εκεί".

Το LIVE του SPORT24 στο Ελ. Βενιζέλος:

Πλάνα Βίντεο: Χρήστος Πανάγος

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ