GAME NIGHT

Ο Κώστας Παπανικολάου στο SPORT24: "Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα, αυτό το ματς με τη Ρεάλ δεν έχει καμία σχέση με το περσινό"

Ο Κώστας Παπανικολάου στο SPORT24: "Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα, αυτό το ματς με τη Ρεάλ δεν έχει καμία σχέση με το περσινό"
YOUTUBE

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο SPORT24 για την επιτυχία των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός είναι στο Final Four της EuroLeague, καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο Game 5 και έκανε το 3-2 στη σειρά.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στην εκπομπή Game Night του SPORT24 για την επιτυχία της ομάδας του Πειραιά, αποδίδοντας τα εύσημα σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Όσο για το γεγονός ότι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο Final Four, ο Κώστας Παπανικολάου έκανε λόγο για μία τεράστια επιτυχία του μπάσκετ της χώρας μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι η πιο έντονη σειρά που έχει παίξει: "Νομίζω μαζί με της Φενέρ. Το έκανε πιο δύσκολο ότι παίξαμε εκτός έδρας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο τον οργανισμό. Τεράστια ψυχικά αποθέματα, μείναμε ενωμένοι. Ποιοτικά το παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο, αλλά είναι φυσιολογικό. Στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις να πάρουμε το παιχνίδι και να το φέρουμε στα μέτρα μας".

Για το αν υπάρχει ανοσία στα εκτός έδρας παιχνίδια: "Εγώ ξέρω ότι όταν παίζουμε μέσα στο ΣΕΦ και το ΣΕΦ είναι φωτιά, όπως έιναι τα τελευταία δύο χρόνια το καταλαβαίνουμε. Φαντάζομαι ότι και οι αντίπαλοι το καταλαβαίνουν".

Για τον στόχο: "Ο βασικός στόχος στην αρχή της χρονιάς ήταν να μπούμε στα playoffs. Μπαίνοντας στα playoffs φυσιολογικό είναι ότι ο στόχος αλλάζει και πας να διεκδικήσεις το Final Four. Τώρα θέλουμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε εκεί. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό την ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ φέτος. Είναι ένα παιχνίδι που θα πάμε να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το αν χρωστάνε κάτι στη Ρεάλ: "Η κάθε φορά είναι μία καινούρια φορά. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Ό,τι έγινε πέρυσι έγινε, πρέπει να πάμε να διεκδικήσουμε τις φετινές μας πιθανότητες και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε".

Για τις δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four: "Αδιαμφισβήτητα είναι μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Κρατάμε τη σημαία του μπάσκετ στην Ελλάδα ψηλά. Δύο ομάδες δούλεψαν όλη τη χρονιά και νομίζω ότι άξια βρίσκονται στο Final Four".

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ