NBA

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποδεσμεύθηκε από τους Σικάγο Μπουλς, η Φενέρ του Ιτούδη τον περιμένει

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποδεσμεύθηκε από τους Σικάγο Μπουλς, η Φενέρ του Ιτούδη τον περιμένει
INTIME

Την επόμενη ομάδα του ψάχνει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/12) ο Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς οι Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει από το βράδυ της Παρασκευής (16/12) ο Κώστας Αντετοκούνμπο καθώς οι Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσαν ότι αποδέσμευσαν τον 25χρονο Έλληνα ψηλό, για να δώσουν Two-Way συμβόλαιο στον γκαρντ Κάρλικ Τζόνσον. Για να γίνει, πάντως, free agent ο Κώστας θα πρέπει να περάσουν 48 ώρες, καθώς σε αυτό το διάστημα μπορεί άλλος οργανισμός να τον "τσιμπήσει" με το ίδιο καθεστώς με το οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στους Ταύρους.

Οι Μπουλς δεν έδωσαν ευκαιρίες στον Αντετοκούνμπο, τον άφησαν στην ομάδα τους στη G-League και πλέον ο Κώστας γίνεται το πιο καυτό όνομα της αγοράς καθώς η... μισή Ευρώπη ενδιαφέρεται για εκείνον με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη να δείχνει την πιο έντονη διάθεση για να τον βάλει στο δυναμικό της. Σε 12 αγώνες στη G-League είχε 11.7 πόντους (67% στα σουτ), 6.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ ανά 29 λεπτά, ενώ ο Κάρλικ Τζόουνς, είχε 20.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 7.7 ασίστ.

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε στο Dominican High School, συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Ντέιτον, έπαιξε στους Ντάλας Μάβερικς και στους Τέξας Λέτζεντς τη σεζόν 2018/19, στους Λος Άντζελες Λέικερς και στους Σάουθ Μπέι Λέικερς από το 2019 έως το 2021, έγινε πρωταθλητής NBA το 2020 και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Βιλερμπάν με την οποία είχε 5.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ ανά 13:08 σε 26 ματς.

TAGS NBA EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ