EUROLEAGUE

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα διαλύσει τον ανταγωνισμό στο Final Four της EuroLeague και το μεγάλο ερώτημα

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα διαλύσει τον ανταγωνισμό στο Final Four της EuroLeague και το μεγάλο ερώτημα
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Με λίγο κόσμο θα ταξιδέψουν στο Κάουνας η Μπαρτσελόνα, η Μονακό και η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να παίξει για δεύτερη σερί χρονιά... εντός έδρας.

Με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να αποκλείεται από τη Μονακό και με την Παρτίζαν να λυγίζει στη Μαδρίτη, το βράδυ της Τετάρτης (10/5) δύο ομάδες με τεράστια λαϊκή βάση έμειναν εκτός Final Four.

Ισραηλινοί και Σέρβοι δεν θα ταξιδέψουν στο Κάουνας, με αποτέλεσμα ο κόσμος του Ολυμπιακού να προετοιμάζεται για να διαλύσει τον ανταγωνισμό στη Ζαλγκίριο Αρένα στον ημιτελικό της 19ης και ελπίζουμε και στον τελικό της 21ης Μαΐου.

Οι φίλοι των ερυθρόλευκων έχουν προμηθευθεί τουλάχιστον 2500 εισιτήρια, η ομάδα θα πάρει ακόμη περίπου 600 και κάπως έτσι ο αριθμός αναμένεται να προσεγγίσει τους 3500 Έλληνες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, της Ζάλγκιρις, της Παρτίζαν και της Μακάμπι που είχαν ήδη φροντίσει να κλείσουν θέση στο Final Four, αναμένεται να τις παραχωρήσουν με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται για να αρπάξουν τις ευκαιρίες.

Έτσι, με δεδομένο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μονακό δεν έχουν κόσμο που ταξιδεύει μαζικά και οργανωμένα (αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις με τις δύο πρώτες σε προηγούμενα Final Four), ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα συμβεί με τους Λιθουανούς, που θα είναι... ουδέτεροι. Αυτοί έχουν προμηθευθεί περίπου το 35% των εισιτηρίων, είναι σίγουρο ότι στον ημιτελικό Μπαρτσελόνα - Ρεάλ θα υποστηρίξουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αν όμως οι Καταλανοί αποκλειστούν κι ο Ολυμπιακός φτάσει στον τελικό, πιθανότατα θα ενώσουν τις φωνές τους με τους Έλληνες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θυμίζουμε ότι στο περσινό Final Four που έγινε στο Βελιγράδι, οι Πειραιώτες είχαν τουλάχιστον 12.000 οπαδούς στο πλευρό τους, με τους περισσότερους από αυτούς να μένουν μέχρι το τέλος παρά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από την Αναντολού Εφές.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ