EUROLEAGUE

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)

Το καλοκαίρι του 2012, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό να αναλάβει τη θέση του χεντ κόουτς. Σήμερα (16/01) ο "Σάρας" θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, ως βοηθός προπονητής στη Ζαλγκίρις.

Στα 38 του χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Λιθουανία με τη Ζαλγκίρις Κάουνας κι εν συνεχεία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας θέση βοηθού προπονητή στο πλευρό του Γκιντάρας Κραπίκας.

Σήμερα (16/01) ο Λιθουανός σούπερ σταρ θα βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την ομάδα που του πρότεινε να αναλάβει χρέη χεντ κόουτς μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το καλοκαίρι του 2012. Ο ίδιος εξήγησε πρόσφατα τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση των "πράσινων".

''Όταν μου έκανε την πρόταση ο Παναθηναϊκός ήθελαν ένα ''ναι'' ή ένα ''όχι'' αμέσως. Εγώ ήμουν σε προετοιμασία με την εθνική ομάδα στο Χιούστον, δεν μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γίνω προπονητής, ενώ ήθελα ακόμη τότε να συνεχίσω να παίζω. Η πιθανότητα ήταν σοβαρή, αλλά τους είπα πως δεν μπορούσα να αποφασίσω άμεσα και τους κάλεσα να αναζητήσουν άλλον προπονητή. Πιστεύω πως πήρα τότε τη σωστή απόφαση. Ερχόμουν από μια καλή χρονιά, ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιστεύω πως έπραξα σωστά. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου''.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιασικεβίτσιους είχε προτάσεις για να συνεχίσει να αγωνίζεται, τις εξέτασε όμως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αρχίσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι εκ φύσεως εκδηλωτικός. Το επιβεβαίωσε (και) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τους ''πράσινους'' στο "Zalgiris Cup" τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκεί όπου οι Λιθουανοί επικράτησαν με 76-51.

Σήμερα, λοιπόν, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα αποθεώσει τον κόουτς Σάρας!

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)


Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει εξελιχτεί στο alter ego του Γκιντάρας Κραπίκας, στον πάγκο της Ζαλγκίρις

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)


Ο Κραπίκας δίνει τις οδηγίες στους παίκτες της Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Σάρας παρακολουθεί διακριτικά

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)


Ο Λιθουανός σούπερ σταρ ζει έντονα το κάθε παιχνίδι! Το έκανε ως παίκτης, το κάνει ως προπονητής!

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)


Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, σε φιλικό προετοιμασίας στο Κάουνας

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)


Εν συνεχεία, χαιρέτησε τον Εστέμπαν Μπατίστα και τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)


Το τεχνικό τιμ της Ζαλγκίρις ενισχύθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την προσθήκη του Γιασικεβίτσιους

Ο κόουτς Σάρας (PHOTOS)


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα αποθεώσει απόψε τον προπονητή Σάρας

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ