NBA

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατηγορείται για βιασμό στη διάρκεια του Game 4 των NBA Finals

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατηγορείται για βιασμό στη διάρκεια του Game 4 των NBA Finals
2021 EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Γυναίκα κατήγγειλε τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για βιασμό στο περιθώριο του τέταρτου αγώνα της σειράς των NBA Finals στο Μαϊάμι.

Το βράδυ στο οποίο έστειλε τη μασκότ των Χιτ στο νοσοκομείο, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατηγορείται πως βίασε γυναίκα στο Κασέγια Σέντερ αμέσως μετά από την νίκη της ομάδας του Μαϊάμι επί των Ντένβερ Νάγκετς.

Σύμφωνα με το TMZ Sports, ο παλαίμαχος αθλητής του UFC συνάντησε την γυναίκα σε ανδρικές τουαλέτες του γηπέδου, με το προσωπικό ασφαλείας της αρένας να μην αφήνει την είσοδο άλλων ατόμων. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται επιστολή της δικηγόρου Άριελ Μίτσελ που έφτασε και στο NBA και στους Μαϊάμι Χιτ, ο ΜακΓκρέγκορ ακινητοποίησε τη γυναίκα και την φίλησε με επιθετικό τρόπο, πριν προχωρήσει σε ακόμη πιο άσεμνες και ακραίες πράξεις.

Όπως αναφέρει η επιστολή της Μίτσελ, η γυναίκα χτύπησε τον ΜακΓκρέγκορ και ξέφυγε, ωστόσο ξέχασε πίσω το πορτοφόλι της, το οποίο οι άνδρες ασφαλείας του ΜακΓκρέγκορ δεν της έδιναν. Η καταγγελία έγινε στις τοπικές αρχές, με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να αρνείται τις κατηγορίες σε μία υπόθεση που φαίνεται πως θα έχει αρκετά ακόμη επεισόδια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ