NBA

Ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, εναντίον του Καϊρί Ίρβινγκ: "Είμαι απογοητευμένος"

NBA Commissioner Adam Silver speaks during a ring ceremony before an NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and the Brooklyn Nets, Tuesday, Oct. 19, 2021, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
NBA Commissioner Adam Silver speaks during a ring ceremony before an NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and the Brooklyn Nets, Tuesday, Oct. 19, 2021, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) © 2022 MORRY GASH / AP IMAGES

Η απουσία συγγνώμης και ειλικρινούς μεταμέλειας από τον Καϊρί Ίρβινγκ, ενόχλησε ακόμη περισσότερο τον Κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ, που προχώρησε σε δήλωση εναντίον του παίκτη των Μπρούκλιν Νετς.

Ο σάλος που ξέσπασε από τις νέες απαράδεκτες ενέργειες του Καϊρί Ίρβινγκ, δημιούργησε μια πολύ άσχημη κατάσταση σε όλο το NBA. Ο έμπειρος γκαρντ και οι Νετς προχώρησαν σε ανακοίνωση που έμοιαζε περισσότερο ως προσπάθεια για... damage limitation και λιγότερο ως απολογία για όσα είπε και όσα δημοσίευσε στο Twitter ο Ίρβινγκ, όμως ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, δεν πείστηκε από αυτή την κίνηση και με δήλωσή του, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον παίκτη της ομάδας του Μπρούκλιν.

"Ο Καϊρί Ίρβινγκ προχώρησε σε μία απερίσκεπτη ενέργεια με τη δημοσίευση ταινίας που έχει βαθιά αντισημιτικό υλικό. Αν και εκτιμήσαμε το γεγονός ότι θα δουλέψει με τους Μπρούκλιν Νετς για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και άλλων μορφών διάκρισης, είμαι απογοητευμένος γιατί δεν πρόσφερε μία συγγνώμη χωρίς επιφυλάξεις και δεν κατήγγειλε το επιβλαβές περιεχόμενο αυτής της ταινίας που δημοσιοποίησε. Θα συναντηθώ μαζί του την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουμε γι' αυτή την κατάσταση" αναφέρει η δήλωση του Άνταμ Σίλβερ.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ