NBA

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα "καθαρίσει" το όνομά του για την φερόμενη επίθεση στη σύντροφό του μετά από έναν χρόνο

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με την φανέλα των Ρόκετς
Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με την φανέλα των Ρόκετς 2021 AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ προχώρησε σε δικαστικό διακανονισμό, δηλώνοντας ένοχος για ριψοκίνδυνη επίθεση τρίτου βαθμού και για κακοποίηση δευτέρου βαθμού σε βάρος της πρώην συντρόφο του, Κίσρε Γκόντρεζικ. Ο 23χρονος NBAερ θα ακολουθήσει ένα μονοετές πρόγραμμα που του υπέδειξε το δικαστήριο, μέσα από το οποίο θα "καθαρίσει" το ποινικό του μητρώο.

Σε συμφωνία με το γραφείο του εισαγγελέα της Νέας Υόρκης ήρθε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Ο 23χρονος γκαρντ -που είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και είδε την καριέρα του στο NBA να πηγαίνει περίπατο- δήλωσε ένοχος για ριψοκίνδυνη επίθεση τρίτου βαθμού και για κακοποίηση δευτέρου βαθμού σε βάρος της πρώην συντρόφο του, Κίσρε Γκόντρεζικ, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή.

Αντ'αυτού ο Πόρτερ θα ακολουθήσει ένα μονοετές πρόγραμμα που του υπέδειξε το δικαστήριο, μετά την ολοκλήρωση του οποίου, θα αφήσει για τα καλά πίσω του την εν λόγω ιστορία.

"Η εν λόγω απόφαση θα επιτρέψει στον κ. Πόρτερ να θέσει αυτό το περιστατικό, το οποίο περιελάμβανε ψευδείς ισχυρισμούς κακουργήματος και ψευδή γεγονότα, πίσω του χωρίς ποινικό μητρώο και να προχωρήσει με τη ζωή του", ανέφεραν οι δικηγόροι του μπασκετμπολίστα, Φίλιπ Τζομπ και Στέφανι Κέλεμεν.

Θυμίζουμε πως περίπου ένα μήνα μετά τη φερόμενη επίθεση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην άλλοτε παίκτρια του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ, η ίδια η κοπέλα, μιλώντας στην New York Post, υποστήριξε πως ο Πόρτερ δεν την χτύπησε ποτέ, ούτε προσπάθησε να την στραγγαλίσει, κατηγορώντας παράλληλα τους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση ότι παρερμήνευσαν τα λεγόμενά της.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ